Yllättävät julkkiskaverit: Penn Badgley ja Cardi B bondailevat Twitterissä

Kaksi ihmistä, joilla ei luulisi olevan mitään yhteistä on löytänyt toisensa Twitterin kautta.

Twitter-sovellus on tunnettu lähinnä kohuista ja riidoista, mutta välillä sielläkin muodostuu epätodennäköisiä ystävyyksiä.

Räppäri Cardi B sattui näkemään videon, jossa muun muassa Gossip Girl ja You -sarjoista tuttu näyttelijä Penn Badgley kehuu Cardi B:n sosiaalisen median profiileja. Badgley oli todennut, että räppärillä on hyvin autenttinen suhde sosiaaliseen mediaan.

Cardi B jakoi videopätkän omalla tilillään Twitterissä, hämmästyen siitä, että Badgley edes tietää hänet. Badgley taas oli uudelleen twiitannut Cardi B:n jaon ja jäänyt ilmeisen sanattomaksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sananvaihto jatkui tähtien välillä siihen pisteeseen, että lopulta kummatkin vaihtoivat toistensa kuvat profiilikuvikseen.

Sosiaalisen median paineet

Badgley on aikaisemmissa haastatteluissa kertonut, että kokee sosiaalisen median ylikuormittavaksi, mikä tekee hänen ja Cardi B:n sanailusta entistä hellyyttävämpää.

Badgley vieraili The Office -sarjasta tutun näyttelijä Rainn Wilsonin Baha'i Blogcastissa ja kertoi muun muassa julkisuuden tuomista paineista sosiaalisessa mediassa.

Badgley koki, että yksilönä hän pystyisi antamaan suurimman panoksen juuri sosiaalisen median kanavissa ja hänen tulisi käyttää asemaansa ja julkisuutta muiden esille nostamiseen.

– Samalla kun yritin olla vuorovaikutuksessa mahdollisimman puhtailla ja rehellisillä tarkoitusperillä, olin täysin häkeltynyt siitä, kuinka tietoinen olin tykkäyksistä ja uudelleen twiittauksista, Badgley kertoo.

Mies huomasikin, ettei hänen panoksensa sosiaalisessa mediassa ehkä ollut sitä palkitsevinta tai merkityksellisintä, mitä hän voisi paremman maailman eteen tehdä.

Katso myös: Cardi B kertoo huumanneensa ja ryöstäneensä miehiä vuosia sitten

Cardi B kertoo huumanneensa ja ryöstäneensä miehiä vuosia sitten 1:30


Lue myös:

    Uusimmat