Ylitorniolla ammuttiin tiistaina junan lisäksi ilmeisesti myös auton tuulilasiin – Poliisi toivoo vihjeitä

Ylitorniolla ammuttiin tiistaina junan lisäksi ilmeisesti myös auton tuulilasiin, ilmoittaa poliisi. Tutkimuksissa ilmeni, että Ylitornion ja Pellon välisellä tiellä ammuttiin pohjoisen suuntaan ajaneen auton tuulilasiin kaksi osumaa noin kello 16. Auton ikkunaan jäi yksi pieni jälki.

Autossa olleet eivät osanneet kertoa tarkkaa tapahtumapaikkaa, mutta mitään muuta liikennettä paikalla ei ollut.

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että Ylitorniolla ammuttiin tiistai-iltana haulikolla matkustajajunaa. Haulit osuivat etelään kulkeneen junan matkustajavaunun kahteen ikkunaan ja sivuseinään sekä ravintolavaunun ikkunaan. Poliisin mukaan on täsmentynyt, että junaa on saatettu ampua Aavasaksanvaaran kohdalla ennen Raanujärventien kohtaa pohjoisen suunnasta tultaessa.

Lapin poliisi kaipaa yleisöltä ampumisiin liittyviä havaintoja. Ne voi soittaa numeroihin 029 5466458 tai 029 5466229 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja