Yli tuhannen kilon kakulla Guinnessin ennätyskirjaan?

Yli tuhat kiloa painava ja kolme ja puoli metriä korkea kermakakku leivotaan loppuviikolla Espoossa. Kakulla tavoitellaan Guinnessin ennätystä maailman suurimpana kermakakkuna vuonna 2003.

Kakkua ei suinkaan tehdä yksinomaan ennätyskirjaan pääsyn vuoksi. Se tarjoillaan asiakkaille Leppävaaran Maxi Marketin avajaisissa perjantaina.

Aivan vähäisistä tarpeista ei tuollainen kakku synny. Siihen tarvitaan yli 2000 tuoretta kananmunaa, 200 kiloa kotimaista sokeria, 200 kiloa vehnäjauhoja, 200 kiloa aitoa kirsikkahilloa, 200 kiloa suklaata ja 150 litraa tuoretta kermaa. Kakku toteutetaan yhteistyössä Food Catering Oy -Kakkukeisarin, Laurea ammattikorkeakoulun, Leppävaaran instituutin restonomiopiskelijoiden, Valion ja Leppävaaran Maxi Marketin kanssa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja