Yksi yksityiskohta puhuttaa jälleen – kuinka pitkä herttuatar Meghan oikeasti on?

5:54
Herttuatar Meghan otti julkisesti kantaa George Floydin traagiseen kuolemaan: "Olisi väärin olla sanomatta mitään"

Kuninkaallisen perheen jäsenten pituudet puhuttavat usein.

Prinssi Harryn, 35, puoliso herttuatar Meghan, 38, liittyi brittihovin kuninkaalliseen perheeseen toukokuussa 2018, kun herttuapari sai toisensa näyttävästi St. Georgen kappelissa Windsorin linnassa. Muutaman vuoden ajan Meghan on ollut jatkuvan seurannan kohteena, kun amerikkalaissyntyisen, näyttelijätaustan omaavan naisen tekoja, valintoja sekä käyttäytymistä on tarkkailtu tiiviisti. 

Meghan on myös yksi maailman seuratuimmista muoti-ikoneista, joka suosii usein kauniin klassisia sekä tyylikkäitä asuja ja korkokenkiä. Yksi asia, mikä ihmisiä on kuitenkin jo tovin mietityttänyt, on kuninkaallisen pituus. 

Vaikka Meghan näyttäytyisi korkokengät jalassa, hän ei vaikuta kovinkaan pitkältä. Miehensä Harrynkin vierellä Meghan yltää suurinpiirtein tämän olkapään korkeudelle kun hänellä on korkokengät jalassaan. 

The Sunin mukaan herttuatar Meghanilla olisi pituutta noin 167 senttimetriä. Tieto löytyy eräästä Meghanin vanhasta ansioluettelosta hänen ajoiltaan näyttelijänä. Harry puolestaan on noin 185 senttimetriä pitkä, joten Meghan on tosiaan lähes kaksikymmentä senttimetriä puolisoaan lyhyempi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikäli tarkastellaan muita kuninkaallisen perheen jäseniä, on kuningatar Elisabet, 94, kuuluisan lyhyt – ja hän myös näyttää siltä. Kuningattaren pituuden on arvioitu nimittäin olevan 155 senttimetrin luokkaa. Elisabetin puoliso prinssi Philip, 99, on sen sijaan näkyvästi vaimoaan pidempi, sillä prinssillä pituutta on noin 182 senttimetriä.

Harryn isoveli prinssi William, 38, on noin 190 senttimetriä ja hänen vaimonsa herttuatar Catherine, 38, on 175 senttimetriä pitkä.

Harry ja Meghan ilmoittivat vuoden 2020 alussa vetäytyvänsä kuninkaallisista velvollisuuksistaan, muuttavansa Pohjois-Amerikkaan sekä työskentelevänsä jatkossa taloudellisesti itsenäisinä. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja