Harryn ja Meghanin esikoinen Archie-poika kasvaa kovaa vauhtia – pienokaisen kerrotaan oppivan nopeaan tahtiin uusia taitoja

6:37
Harry ja Meghan lähtivät hovista – kuninkaallisasiantuntija arvioi, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää

Harry ja Meghan nauttivat täysin rinnoin perhe-elämästään Yhdysvalloissa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat asuneet toukokuussa vuoden täyttäneen esikoisensa Archie Harrisonin kanssa muutaman kuukauden ajan Yhdysvalloissa Los Angelesissa, joka on amerikkalaissyntyisen Meghanin kotikaupunki. Perhe pääsikin tänä vuonna viettämään yhdessä ensimmäistä kertaa amerikkalaista itsenäisyyspäivää 4. heinäkuuta Yhdysvalloissa. 

Kuninkaallisasiantuntija Katie Nichollin mukaan Harry ja Meghan nauttivat uudesta, kuninkaallisvapaasta elämästään Los Angelesissa poikansa Archien kanssa. Nicholl arvelee Archien olevan monen uuden asian oppimisen kynnyksellä tällä hetkellä. 

– Luulen, että hän osaa lähestulkoon kävellä. Hän on erittäin iloinen pikkupoika, hän nauttii Los Angelesista ja he asuvat yhä Tyler Perryn kartanossa. Olen kuullut, etteivät he ole löytäneet vakituista kotiaan vielä, vaan he etsivät yhä, Nicholl pohti hiljattain ET:n haastattelussa.

– He rakastavat perheaikaa, jota he ovat viettäneet runsaasti viime aikoina. He kumpikin ovat erittäin kiitollisia ajasta, jota ovat saaneet viettää kotona Archien kanssa, katsoen kun hän on oppinut kaikkia uusia asioita. 

Kesäkuussa uutisoitiin Harryn ja Meghanin tehneen sopimuksen Harry Walker Agencyn kanssa, joka edustaa muun muassa Barack ja Michelle ObamaaSerena Williamsia sekä Alex Rodriquezia. Yrityksen kautta Harry ja Meghan voivat luoda oman brändinsä ja tienata huomattavia summia esimerkiksi toimimalla puhujina erilaisissa tilaisuuksissa. 

– Heidän on tienattava rahaa. He ovat olleet Los Angelesissa maaliskuusta lähtien ja lähtivät kuninkaallisesta perheestä maaliskuun lopulla, eivätkä ole oikeastaan tienanneet vielä yhtään mitään, Nicholl arvioi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja