Yhtiö kiistää väitteen: Bloggari bongasi alusvaatekuvasta kyseenalaisen yksityiskohdan – huomaatko sinä somekohun syyn?

1:47
Miten muotoilevat alusvaatteet toimivat?

Nettikauppa Asos joutui myrskyn silmään, kun bloggari Georgina Grogan uskoi bonganneensa eräästä alusvaatekuvasta kyseenalaisen yksityiskohdan.

Asos-nettikaupassa myynnissä olleiden Ann Summers -merkkisten alusvaatteiden mainoskuva on herättänyt suuria tunteita Twitterissä, kertoo muun muassa The Sun.

Bloggari Georgina Grogan julkaisi Twitterissä kuvan violeteista alushousuista saatteella: "Me näemme pehmusteenne, Asos." 

Monet muutkin Twitter-käyttäjät totesivat näkevänsä kuvassa alushousujen alla olevan selvästi jonkinlaiset pehmusteet. Moni koki pehmusteiden tarkoituksena olleen tehdä mallista pluskokoisen näköinen. Georginan mukaan tämä on yleinenkin käytäntö. Muun muassa Refinery29-sivusto kirjoitti ilmiöstä jo vuonna 2014.

"Voi luoja, palkatkaa vain naisia, joille plusmallistonne vaatteet oikeasti sopivat", ehdotti Twitter-käyttäjä Emily Lawler ratkaisuksi.

Jos twitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vau, menin juuri sivuille, ja näen sen selvästi."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jotkut käyttäjistä uskoivat kuitenkin, että kyse on vain oudosta valaistuksesta. Myös Asos kiirehti kiistämään väitteen pehmusteiden käytöstä, ja twiittasi Georginalle, että kyseessä on mallin luonnollinen vartalon muoto.

"Sivuston kuvat näyttävät mallin luonnollisen vartalon muodon sellaisena kuin se on ilman pehmusteita tai muutoksia", Asos viestitti myös Cosmopolitan-sivustolle.

Kaikki eivät Asosin väitteestä vakuuttuneet, mutta Georgina twiittasi olevansa pahoillaan, jos näin tosiaan on.

"Haluan tehdä superselväksi, että jos tämä on mallin oikea vartalo, niin se on mahtavaa. Se on se syy, miksi klikkasin tuotteeseen, koska hänellä on niin kauniit muodot", Georgina totesi, mutta jatkoi, ettei kannata kuitenkaan esittää, ettei pehmusteiden käyttöä koskaan tapahtuisi muotikuvissa. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Moni oli taipuvainen uskomaan Asosin lausuntoa, sillä se on vakuuttanut, ettei mallien kuvia käsitellä yleensäkään. Lisäksi monen mielestä mallin vartalo oli muissa kuvissa samankaltainen. Kuvissa esiintyvän upean mallin puolesta oltiin kuitenkin pahoillaan someväittelyn vuoksi.

Lähteet: The Sun, Cosmopolitan, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja