Mainos

Yhdistelylainojen korot ovat nyt alhaalla – näin voit säästää satasia joka kuukausi

Tili tyhjänä ja palkkapäivään on vielä aikaa. Tämä ikävä tilanne kannattaa välttää mahdollisuuksien mukaan etenkin kesällä, kun tekemistä riittää. Korkotason lasku antaa mahdollisuuden säästää lainakuluissa, jos maksettavaksi on kertynyt useampia lainoja ja luottokorttimaksuja.

Yhdistelylainojen korot ovat Rahalaitos.fi palvelun kymmenvuotisen historian ajalta alimmillaan. Viime vuoden alkuun verrattuna tarjotut korkoprosentit ovat yli 3 prosenttiyksikköä alempana. Jos sinulla on edelleen maksettavana aiemmin nostettuja kulutusluottoja tai luottokorttimaksuja, voit saada merkittävän säästön kilpailuttamalla ja yhdistämällä lainat nyt.  Esimerkiksi 15 000 euron lainassa 10 vuoden laina-ajalla kolmen prosentin koron lasku tarkoittaa lähes 3 000 euron säästöä laina-ajan korkokuluissa.

Lainantarjoajien kilpailu on kiristynyt

Yhdistelylainoja tarjoavat tällä hetkellä useat pankit. Kilpailua ovat viime aikoina kiristäneet etenkin Ruotsista ja Norjasta rantautuneet digipankit, jotka kilpailevat asiakkaista puhtaasti korolla. Lainankilpailutus on helppo ja nopea operaatio, joka vaatii vain yhden hakemuslomakkeen täyttämisen Rahalaitos.fi palvelussa, joka kilpailuttaa lainat yli 20 lainantarjoajalla muutamassa minuutissa. Palvelu on täysin ilmainen eikä sido käyttäjää nostamaan lainaa, ellei mieluisaa tarjousta löydykään.

Luottokorttivelat ja osamaksut kannattaa huomioida

Luottokortti löytyy useimpien suomalaisten lompakosta, mutta sitä käyttäessä ei useinkaan tule mietittyä luottokortin käytöstä perittäviä kustannuksia tarkemmin. Myös kauppojen tarjoamien osamaksusopimusten kuluja ei tule useinkaan laskettua auki kovin tarkkaan. Yhdistelylainojen korkotaso on laskenut useiden luottokorttien ja osamaksusopimusten korkotason alle. Tämän vuoksi kannattaa yhdistelylainaa haettaessa huomioida myös luottokorttien saldot ja osamaksusopimukset, jotka on mahdollista maksaa lainalla kerralla pois kätevästi ja säästää korkokuluissa myös niiden osalta.

Yhdistämällä kulutusluotot, luottokorttivelat ja osamaksut yhdeksi lainaksi säästää rahaa myös tilinhoito- ja laskutuspalkkioissa, joita jokainen lainanmyöntäjä perii koron lisäksi joka kuukausi. Yhden lainan lyhentäminen on myös henkisesti huomattavasti selkeämpää kuin pitää mielessään useita lyhennyspäiviä ja laskuja, joita useamman lainan kanssa painiessa tulee huomioida.

Tietoa rahalaitoksesta!

Kotimainen Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailutuspalvelu. Olemme kilpailuttaneet ja yhdistäneet satojen tuhansien suomalaisten lainoja nyt jo kymmenen vuoden ajan. Palvelun käyttäminen on aina asiakkaalle maksutonta.


Lue myös:

    Uusimmat