Wycombe Wanderers nousi ensimmäistä kertaa ikinä Mestaruussarjaan – Jürgen Klopp onnitteli joukkueen kulttisankaria: "Tässä sitä nyt ollaan!”

Liverpool varmisti ensimmäisen valioliigamestaruutensa – Onko Jürgen Kloppin johdolla alkamassa Liverpoolin valtakausi? 11:42
MTV Uutiset LIVE käsitteli Liverpoolin mestaruutta kesäkuun lopulla.

Adebayo Akinfenwan toive kävi toteen, kun Liverpoolin manageri Jürgen Klopp onnitteli häntä Wycombe Wanderersin historiallisesta saavutuksesta maanantai-iltana. Seura nousi ensimmäistä kertaa ikinä Englannin Mestaruussarjaan.

Wycombe Wanderers teki maanantai-iltana seurahistoriaa, kun se päihitti Oxford Unitedin 2-1 Ykkösliigan nousukarsintojen finaalissa Wembley Stadiumilla. Nousu Mestaruussarjaan oli seuran ensimmäinen sen koko 113-vuotisen historian aikana.

Joukkueen kulttisankari Akinfenwa, 38, oli Wycomben voitosta innoissaan. Maailman voimakkaimmaksi jalkapalloilijaksi tituleerattu hyökkääjä on myös kivenkova Liverpool-fani, minkä takia hän toivoi saavansa onnittelut Valioliigan tuoreelta mestarivalmentajalta Kloppilta.

– Neljä vuotta sitten kun olin täällä, olin teknisesti työtön. Ainut henkilö, joka voi nyt ottaa minuun WhatsAppissa yhteyttä on Klopp, jotta me voimme juhlia yhdessä, Akinfenwa hehkutti Sky Sportsin haastattelussa.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Saman illan aikana Akinfenwa julkaisi Twitterissä videon, missä Klopp välitti onnittelunsa Wycomben hyökkääjälle.

– Onnittelut! Katsoin ottelun, mutta en nähnyt pelin jälkeistä haastatteluasi. Hendo (Jordan Henderson) kuitenkin kertoi, että sinä halusit minun soittavan sinulle WhatsAppissa. Joten tässä sitä nyt ollaan! Onnittelut hienosta voitosta ja toivottavasti juhlitte sopivissa määrin, Klopp kertoi videoviestissään.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Akinfenwa on tehnyt 53 maalia 173 ottelun Wycomben paidassa. Hän siirtyi seuraan vuonna 2016 ilmaisella siirolla.

Lue myös:

    Uusimmat