Vuosien takainen mysteeri selvisi – Sinkkuelämää-tähti paljasti salaisuuden kuuluisista kengistä

Sarah Jessica Parker kertoo vihdoin eriparisten Louboutinien salaisuuden.

Yhdysvaltalainen näyttelijä Sarah Jessica Parker tähditti huippusuosittua Sinkkuelämää-sarjaa vuosina 1998-2004 näyttelijäkollegoidensa Kim CattrallinKristin Davisin sekä Cynthia Nixonin kanssa. Parkerin roolihahmo oli kolumnisti Carrie Bradshaw, joka suorasukaisen bloginsa lisäksi oli tunnettu tyrmäävästä vainustaan muodin suhteen. 

Sarjassa Carrien yllä nähtiin toinen toistaan upeampia asukokonaisuuksia sekä kenkäpareja, joiden merkkinä toimittaja suosi tunnetusti Louboutineja. Eräässä jaksossa aikoinaan kummastusta aiheuttivatkin Carrien jalassa olleet erikoiset Louboutinit, jotka olivat selkeästi eri paria. 

Eräs Instagram-tili tarttui hiljattain vanhaan kysymykseen ja pohti, mikä niiden tarina on aikanaan ollut. Ostiko Carrie eripariset kengät suoraan kaupan hyllystä, ostiko hän kaksi paria ja yhdisti ne vai kuvastavatko ne kenties naisen valinnan vaikeutta elämänsä kahden miehen välillä. 

Somekansan yllätykseksi kysymyksiin saatiin vihdoin vastaus, kun Parker itse tarttui asiaan kommentoimalla suoraan tilin kuvaa. Parkerin mukaan eripariset kengät olivat hänen sekä ohjelman puvustajan Patricia Fieldin yhteistyötä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Meillä oli kaksi paria kenkiä, joiden uskon olevan Louboutinin sandaalit. Pat ja minä päätimme käyttää toista kenkää kummastakin parista. Ehkäpä koska niiden kummankin värit olivat niin herkullisia ja tuntuivat olevan harmoniassa mekon kanssa mutta myös siksi, että rakastimme kummankin käyttämistä. Parhaat terveiseni. Toivottavasti tämä on tyydyttävä vastaus, Parker kirjoitti kommentissaan. 

Sarjan loppumisen jälkeen maailma sai nauttia Sinkkuelämästä kahden elokuvan verran, jotka ilmestyivät vuosina 2008 ja 2010. Kolmannen Sinkkuelämää-elokuvan oli määrä ilmestyä vuonna 2017, mutta se peruutettiin ilmeisesti tuotannollisten erimielisyyksien takia. 

Lue myös:

    Uusimmat