Sinkkuelämää-sarja ei säästynyt sensuurilta – yksi härski kohtaus oli liikaa

5:04

Sinkkuelämää-sarjan ensimmäisellä kaudella nähdyn jakson loppu muutettiin sarjaa USA:ssa esittäneen HBO-kanavan vaatimuksesta.

Katso yllä MTV Uutisten juttu ja tähtien haastatteluja toisen Sinkkuelämää-elokuvan tiimoilta vuodelta 2009.

Etenkin seksin avoimesta käsittelystä tunnettu takavuosien hittisarja Sinkkuelämää joutui sensuurin kouriin ensimmäisellä tuotantokaudellaan.

Kyseisessä jaksossa Charlotte (Kristin Davis) tapailee miestä, joka pitää suuseksistä.

– Jaksossa Charlotten tapailema mies on oikeastaan koko ajan painamassa Charlotten päätä kohti jalkoväliään, jotta hän antaisi suuseksiä. Viimeisessä kohtauksessa Charlotte loukkaantuu ja syyttää miestä siitä, että hän tapailee Charlottea vain saadakseen suuseksiä ja säntää pois tilanteesta, kertoo sarjan luoja Darren StarVanity Fairin artikkelissa.

– Lopulta Charlotte kävelee takaisin ja näkee miehen koiran antavan tälle suuseksiä.

Tuon kohtauksen sarjaa Yhdysvalloissa esittänyt HBO halusi jaksosta pois.

– On aika kamalaa, että kuvasimme sen. Kohtauksessa mies laittaa pähkinävoita penikseensä ja lopulta Charlotte tulee katumapäälle, kävelee takaisin ja näkee... En voi uskoa, että edes ajattelimme tekevämme tuon kohtauksen, kommentoi käsikirjoittaja Amy B. Harris.

Myös yksi kohtaus kolmannella Sinkkuelämää-kaudella muutettiin. Kohtauksessa Mirandan (Cynthia Nixon) siivooja jättää kondomeja tämän yöpöydälle näiden keskusteltua vibraattorin käytöstä.

– Alun perin kohtauksessa yöpöydällä oli pieni Neitsyt Marian patsas kondomien kanssa. Monet olivat sitä mieltä, että se oli liikaa, joten jätimme patsaan pois, Darren King kertoo.

Sinkkuelämää-sarjaa tehtiin kuusi tuotantokautta ja yhteensä 94 jaksoa vuosina 1998–2004. Sarjaa tähdittivät Charlottea ja Mirandaa esittäneiden Kristin Davisin ja Cynthia Nixonin lisäksi pääroolissa Carrie Bradshaw'na nähty Sarah Jessica Parker sekä Samanthaa näytellyt Kim Cattrall.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja