Renny ja Johanna Harlin ovat virallisesti jo naimisissa: "Meidän sydämissä häät tapahtuvat vasta Ranskassa syksyllä"

0:51
Ivan Puopolo täräytti suorasukaisen kysymyksen Renny ja Johanna Harlinille parin häistä – ohjaajalta hellyttävä vastaus

Renny ja Johanna Harlin ovat virallisesti naimisissa, mutta juhlat järjestetään syksyllä.

Menestysohjaaja Renny Harlinin ja hänen kihlattunsa Johanna Harlinin juhlivat massiivisia kihlajaisia sukulaisten ja ystävien kesken 22. heinäkuu Helsingissä Kulosaaren Casinolla. Pariskunta kihlautui virallisesti Istanbulissa viime ystävänpäivänä. 

– Tämä on tilaisuus kutsua ystävät, sukulaiset ja perheenjäsenet juhlistamaan rakkautta, Harlinit kertoivat MTV Uutisille aikaisemmin kihlajaisjuhlistaan.

Iltalehti uutisoi lauantaina parin menneen jo kesäkuussa naimisiin. Johanna ja Renny vahvistivat asian Instagram-tarinoissa. 

– Jotta vältetään kaikki hämmennys, niin meillähän on häät tulossa syksyllä St. Tropezissa Ranskassa. Mutta Ranskan lain mukaan meidän on pakko tehdä paperityöt hyvissä ajoin Suomessa ennen sitä. Me ollaan tehty se ja se on tullut julkisuuteen.

– Meidän häät on vasta syyskuussa, mutta virallisesti me ollaan oikeastaan nyt kyllä naimisissa papereiden mukaan. Meidän sydämissä meidän häät tapahtuu vasta Ranskassa sitten syksyllä, he kertovat. 

Harlinit kertoivat aikaisemmin MTV Uutisille järjestävänsä kolmepäiväiset häät syksyllä. Häät tulevat olemaan yllätys kaikille, sillä pariskunta ei ole pyytänyt apua hääjärjestelyissä edes kaasoilta tai bestmaneilta.

– Haluamme itse järjestää kaiken. Meillä on yksi hääsuunnittelija, joka auttaa Ranskan päädyssä. Haluamme tarjota kaikille elämyksen ja yllättää ohjelmalla, Renny kuvaili.

Myös Johannan hääpuku pysyy salaisuutena.

– Minulla on neljä siskoa, ja jos kaikki saisivat kertoa mielipiteensä hääpuvusta, siinä olisi aika kova rumba. Olemme päättäneet, että suunnittelemme senkin kahdestaan. Haluamme, että kaikki voivat tulla vain nauttimaan, Johanna kertoi.

– Niistä tulee satuhäät, joita ei ole kukaan koskaan nähnyt, Renny lisäsi.

Tulevat häät nähdään myös uudessa mtv-palvelussa alkavassa The Harlins -realityohjelmassa. Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana, ja siinä seurataan kaksikon elämää Suomessa ja maailmalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja