IL: Yllätysero! Mari Valosaaren mies hakee avioeroa – häistä alle puoli vuotta

Mari Valosaaren aviomies on jättänyt avioerohakemuksen käräjäoikeuteen.

Sosiaalisen median vaikuttaja Mari Valosaari avioitui viime heinäkuussa hevosurheilupiireissä tunnetun miehensä kanssa.

Liitto on kuitenkin tulossa tiensä päähän. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudesta vahvistetaan MTV Uutisille, että Valosaaren mies on jättänyt avioerohakemuksen yksin 4. marraskuuta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

MTV Uutiset tavoitti Valosaaren, joka ei halunnut kommentoida asiaa millään tapaa.

Valosaari julkaisi Instagramissa kansainvälisenä sinkkujen päivänä (11.11.) päivityksen, jonka kuvateksti herätti epäilyt avioerosta.

– Kyllä se vaan kampaajalla käynti tekee ihmeitä. P.S. Hyvää sinkkujen päivää kaikille kohtalotovereille, Valosaari kirjoitti.

Heinäkuiset häät tulivat sulhaselle täytenä yllätyksenä.

– Yllätys. Hihi tää päivä oli yllätys myös sulhaselle. Onneksi tahtoi, vaikka tuli puskista (kirjaimellisesti mä astuin puskasta hääpuku päällä paikalle), Valosaari kirjoitti tuolloin Instagramissa. 

Sittemmin julkaisu on poistettu.

Valosaari kertoi aikaisemmin MTV Uutisten haastattelussa, että parin rakkaus eteni nopeasti ja koronavuosi edisti muuttoa saman katon alle. Pian mies jo kosikin.

– Kosinta tuli täytenä yllätyksenä. Oletin, että me menemme minun isoäidin kanssa piknikille rannalle. Siellä sitten olikin saksofonit soittamassa ja kukkalaitteita. Se oli erittäin romanttinen kosinta, johon oli nähty vaivaa. En olettanut, että sitä olisi tullut siellä.

Valosaari erosi keväällä 2019 ex-miehestään, laulajana tunnetusta Jontte Valosaaresta. Heillä on kaksi alle kouluikäistä lasta.

Lue myös:

    Uusimmat