Tanssitaanko näiden julkkispariskuntien häitä tulevana vuonna? He kihlautuivat vuonna 2021

Moni julkisuudesta tuttu pariskunta kihlautui vuonna 2021.

Ilmeisen rakkaudentäyteinen vuosi on ilahduttanut lukuisilla romanttisilla kihlauksilla.

Muun muassa nämä kymmenen julkisuudesta tuttua pariskuntaa kihlautuivat tänä vuonna. Vuonna 2022 tanssitaan siis jo potentiaalisesti heidän häitään!

Lindsay Lohan ja Bader Shammas

Näyttelijä Lindsay Lohan  kihlautui marraskuussa rahoitusalalla työskentelevän rakkaansa Bader Shammasin kanssa.

Lohan on tunnettu muun muassa elokuvista Mean Girls ja Ansa vanhemmille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lohan ja Shammas ovat seurustelleet muutaman vuoden ajan. Kaksikko on pitänyt suhteensa suurilta osin yksityisenä.

Ed “Big Ed” Brown ja Liz Woods

90 päivää morsiamena -sarjasta tuttu Ed ”Big Ed” Brown, 56, kihlasi toukokuussa 29-vuotiaan Liz Woodzin.

Pariskunnan romanssi on ollut melkoista vuoristorataa, mutta draamasta huolimatta rakkaus voitti ja pari kihlautui.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta oli ehtinyt jo kertaalleen erota, mutta lähentyi uudelleen Big Edin koiran kuoltua. Woods oli saapunut lohduttamaan eksäänsä, mutta hänet oltiinkin yllätetty kosinnalla.

Kristen Stewart ja Dylan Meyer

Näyttelijä Kristen Stewart meni syksyllä kihloihin käsikirjoittajana työskentelevän Dylan Meyerin kanssa.

– Me menemme naimisiin, me todellakin teemme sen! Halusin että minua kositaan, ja luulen tehneeni hyvin selväksi, mitä haluaisin ja hän (Meyer) onnistui siinä täydellisesti,  Stewart kertoi The Howard Stern showssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kosituksi tullut Stewart paljasti jo vuonna 2019 samaisessa Howard Sternin radio-ohjelmassa olleensa myös itse valmis kosimaan Meyeriä.

Stewart ja Meyer tapasivat noin kahdeksan vuotta sitten elokuvan kuvauksissa, mutta tekivät lähempää tuttavuutta vasta kuusi vuotta ensikohtaamisen jälkeen. 

Pariskunta bongattiin ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä elokuussa 2019.

Kourtney Kardashian ja Travis Barker

Kardashianin klaanin sisarusparven vanhin Kourtney Kardashian ja Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barker menivät kihloihin lokakuussa.

Barker kosi Kardashiania valtavan sydämenmuotoisen kukka-asetelman keskiössä hotellin edessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta on seurustellut vasta vähän aikaa.

Kourtney ja Travis ovat olleet ystäviä pitkään ennen kuin suhde kääntyi romanttiseksi. He ovat kuitenkin tunteneet toisensa vuosia.

Britney Spears ja Sam Asghari

Pop-tähti Britney Spearskertoi syyskuussa kihlautuneensa poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa.

Asgharin manageri vahvisti uutiskanava CNN:lle, että pitkään yhdessä ollut pariskunta "oli virallistanut suhteensa ja ovat hyvin liikuttuneita tuesta ja rakkaudesta, jota he ovat saaneet".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Spears ja personal trainerina ja mallina työskentelevä Asghari tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2016. Pariskunta kohtasi Spearsin Slumber Party -nimisen kappaleen musiikkivideon kuvauksissa. Asgharin kerrotaan olleen poptähdelle korvaamaton tuki tämän pitkään kestäneen holhoustaistelun aikana.

Alviina Alametsä ja Jaakko Mustakallio

Europarlamentaarikko Alviina Alametsä ja Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Jaakko Mustakalliomenivät kihloihin syysloman aikana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alametsän päivityksestä käy ilmi, että häitä ei ole tarkoitus viettää vielä vuonna 2022 vaan vasta 2023.

Heidi Sohlberg

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg paljasti syyskuussa menneensä kihloihin. Sohlberg julkisti seurustelevansa kihlattunsa kanssa vasta heinäkuussa, eli suhde on melko tuore.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sohlberg kertoi aiemmin MTV Uutisille, ettei hänen uusi rakkaansa ole julkisuudessa, joten hänkään ei paljasta miehen henkilöllisyyttä. Sen Sohlberg kuitenkin kertoi, että tunteet syttyivät nopeasti.

– Sanotaan, että hän (miesystävä) tuli puskista elämääni ja se oli menoa kertaheitolla, onnellinen Sohlberg kommentoi MTV Uutisille.

Janni Hussi ja Joel Harkimo

Sosiaalisen median vaikuttaja ja radiojuontaja Janni Hussi kertoi Instagramissa syyskuussa menneensä kihloihin yrittäjä Joel Harkimon kanssa.

– Minä olin miettinyt tätä aika kauan ja nyt viikonloppuna päätin tehdä sen. Se on heittämättä yksi isoimpia päätöksiä mitä olen koskaan tehnyt. Onneksi vastaus oli selkeä. Me ollaan tosi onnellisia, Harkimo kirjoittaa Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pari on ennättänyt seurustella muutaman vuoden ja rakentaa myös yhteistä omakotitaloa.

Veronica Verho ja Juhani Koskinen

Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen ja juontajatubettaja Veronica Verhopaljastivat toukokuussa kihlautuneensa. Pariskunta oli kihlautunut jo talvella, mutta ilmoitti asiasta julkisuuteen vasta kuukausia myöhemmin yhteiskuvien kera.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Verho ja Koskinen kertoivat vuoden 2020 lopulla ostaneensa yhteisen asunnon Helsingistä. Molemmat ovat lähtöisin Turusta, mutta eivät tunteneet toisiaan vielä silloin, kun Verhokin asui vielä synnyinseuduillaan.

Verho paljasti MTV Uutisille, että rakkaus syttyi pikkuhiljaa, kun kaksikko tapasi toisensa alkuvuodesta 2020 pitkästä aikaa juurikin Turussa. Verhon mukaan paria yhdistää turkulaisuuden lisäksi moni muukin asia.

– Meille on sanottu, että olemme naimanaamat, kun meillä on tatuointeja ja muuta. Olemme suhteen lisäksi myös parhaita ystäviä, joten olemme hyvä mätsi. Se on tosi ihanaa, Verho hehkui onnellisena.

Heikki Paasonen

Päivityksen mukaan Paasonen kosi Alataloa Helsingin Musiikkitalolla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paasonen yllätti uudenvuodenaattona paljastamalla, että hän on tulossa isäksi. Tuolloin hän myös kertoi ensimmäistä kertaa seurustelevansa Alatalon kanssa, joka tunnetaan muun muassa Miss Helsinki -kilpailuista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja