Posse-tähti Viivi Pumpanen meni kesällä naimisiin – näin avioliitto muutti suhdetta: "Olen löytänyt kotiin"

Posse-juontaja Viivi Pumpanen odottaa innoissaan suosikkiohjelman uutta kautta.

Posse-juontaja ja vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen nähdään jälleen Possen uudella kaudella. Pumpaselle tuleva kausi on jo seitsemäs Posse-tiimissä.

– Herrajumala onpa tässä tultu pitkälle! Odotan uutta kautta innolla ja jännityksellä. Mehän teemme ohjelmaa, jossa me emme edes tiedä mitä me teemme. Suurella lämmöllä, rakkaudella ja innolla odotan, Pumpanen kertoo.

Ohjelmassa nähdään jälleen Pumpasen lisäksi Aku Hirviniemi,Kalle Lamberg, Jarppi Leppälä,Jaakko Saariluoma, HP Parviainen ja Veronica Verho. Työryhmästä on tullut tiivis vuosien saatossa.

– Meillä on hyvin perhemäinen ryhmädynamiikka ja aito ystävyys. Meillä on myös oikeasti hauskaa yhdessä. Henki, joka on onnistuttu saavuttamaan ja se on arvokasta mitä ei ole joka paikassa. Yhteenkuuluvuuden tunne on lisääntynyt vuosien saatossa, Pumpanen kertoo.

Pumpanen meni naimisiin kesällä

Suosikkitähden yksityiselämässä tapahtui kesän aikana muutoksia. Pumpanen avioitui jääkiekkoilija Otso Rantakarin kanssa.

– Ollaan pitkään asuttu yhdessä, niin ei tullut sellaista fyysistä muutosta arkeen, mutta totta kai mielessä on sellainen onnellinen muutos tapahtunut. Olen löytänyt kotiin henkisesti, Pumpanen kuvailee.

Mikä on Pumpasen ikimuistoisin hetki Possen kuvauksita? Katso koko haastattelu videolta!

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 3.9. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat