Viisi vinkkiä: Nainen, näin saat miehesi keskustelemaan!

Yrität puhua miehellesi, mutta huomaat, ettei hän kuuntele sinua. Ennen kuin vedät herneet nenään, koeta toisenlaista lähestymistapaa.

Puhut miehellesi, mutta hän ei kiinnitä sinuun huomiota. Sanoit alkuun, että sinulla on tärkeää asiaa, mutta hänen lasittuneesta katseestaan voit lukea "ajattelen jotain muuta". Mikä sinä siis teet? Hermostut ja alat huutamaan, ettei hän koskaan kuuntele sinua. Se puolestaan saa hänet suuttumaan ja ärjymään sinulle takaisin. Lopputuloksena molemmat ovat tympääntyneitä toisiinsa.

Ihmissuhdevalmentaja Marcelina Hardy antaa neuvot siihen, kuinka kommunikoida miehen kanssa ilman, että keskustelu päättyy riitaan joka kerta kun haluat hänen kuuntelevan sinua. Kokeile näitä viittä vinkkiä ja tule vihdoin kuulluksi!

1. Älä puhu miehelle, kun hänellä on kiire

Jos miehesi katsoo urheilua telkkarista tai pelaa konsolipeliä, se ei ole oikea hetki puhua hänelle. (Samoin kuin sinäkään et varmaan halua hänen avaavan keskustelua, kun olet uppoutunut katsomaan Täydellisiä naisia.) Hän saattaa sanoa, että on ihan ok, että kerrot silti hänelle asiasi – tai että hän pystyy kuuntelemaan sinua vaikka ei katso sinuun. Todennäköisesti mies tekee sen vain saadakseen sinut lopettamaan nalkuttamisen siitä, milloin hänellä on aikaa keskustella.

2. Kysy, milloin hänellä on aikaa sinulle

Kerro miehellesi, että sinulla on hänelle tärkeää asiaa, johon tarvitset hänen täyden huomionsa. Jatka sitten omia hommiasi ja anna hänen tulla sinun luoksesi. Jos hän unohtaa asian, muistuta siitä, mutta älä jatka muistuttelua tai hän tulee luoksesi, mutta hoputtaa sinua saadakseen keskustelun päätökseen.

3. Älä hyökkää ensin

Jos sinulla on ongelma, josta haluat keskustella hänen kanssaan, älä aloita lauseella "Olen niin raivostunut sinulle!". Jos nämä ovat ensimmäiset sanasi, hän sulkeutuu saman tien. Tästä seuraa se, ettei hän enää kuuntele syitä, mitä tämän jälkeen luettelet. Aloita kertomalla asiasta tai tapahtumasta ja kuvaile, miksi olet siitä poissa tolaltasi. Tällöin hän ei niin todennäköisesti nouse puolustuskannalle ja on avoimempi keskustelemaan kanssasi.

4. Kysy mieheltä, ymmärtääkö hän

Miehet ja naiset eivät kommunikoi samalla tavalla. Miehet kertovat tarinan mahdollisimman vähin yksityiskohdin kun taas naiset maalaavat tarkan kuvan koko tilanteesta. Tästä syystä sinun on parasta kysyä häneltä välillä, onko hän vielä kärryillä siitä, mistä olet puhumassa. Voit myös pyytää häntä esittämään kysymyksiä, niin tiedät tarkentaa hänelle epäselviä kohtia.

5. Arvosta hänen huomiotaan

Miehet rakastavat kehuja. Jos hän kuuntelee sinua ja olet tyytyväinen hänen jakamattoman huomion saamiseen, muista kertoa se hänelle. Mitä enemmän tuot esille, miten haluat hänen sinun kanssasi keskustelevan, sitä paremmin hän tietää seuraavalla kerralla kuinka toimia.

Millä keinolla sinä saat puolisosi keskustelemaan? Kommentoi alle!


Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat