Mainos

Viisi menehtyi valtatie 8:lla

Viisi nuorta kuoli Rauman pohjoispuolella varhain aamuyöllä sattuneessa kolarissa. Lisäksi sairaalassa on neljä henkilöä, jotka ovat poliisin mukaan vakavasti loukkaantuneita. Pelastusmiehistö totesi neljän henkilön kuolleen heti, myöhemmin yksi mies menehtyi vammoihinsa. Kuolleista neljä on miehiä, yksi nainen.

Onnettomuus sattui aamulla hieman ennen kello kahta. Eurajoelta Rauman suuntaan valtatie kahdeksaa oli tulossa Toyota Corolla -auto. Vastakkaisesta suunnasta tullut auto oli Ford Escort, joka toisen ajoneuvon kuljettajan mukaan oli väärällä kaistalla. Poliisin tutkinta vahvistaa tämän arvion.

Kumpikaan kuljettajista ei ilmeisesti ehtinyt tehdä mitään törmäyksen välttämiseksi. Jarrutusjälkiä ei paikalta ole löytynyt. Alueella on 80 kilometrin nopeusrajoitus. Tienpinta oli onnettomuushetkellä paljas ja kuiva; pakkasta oli kolme astetta. Poliisitutkinta kolarin syyn selvittämiseksi on edelleen kesken. Onnettomuuden tutkijoilla ei illalla ollut uusia arvioita, miksi Rauman suunnasta tullut auto ajautui vastaantulevien kaistalle. Tie oli kuiva ja poliisi on täysin varma, että ennen törmäyskohtaa tiessä ei ollut jäisiä kohtia.

Sorkan paikallistien risteyksessä sattuneen kolarin kaikki viisi kuolonuhria olivat onnettomuusautoissa. Kaksi uhreista löytyi autojen ulkopuolelta ja siksi aluksi epäiltiin, että onnettomuudessa olisi voinut olla mukana myös jalankulkijoita. Poliisitutkimukset eivät vahvista tällaisia epäilyjä. Pelastusmiehistö joutui irrottamaan romuttuneista autoista kaikkiaan seitsemän ihmistä. Yksi loukkaantunut mies oli maannut valtatiellä ja läheiseltä levähdysalueelta löytyi yksi nainen.

Eurajoen suunnasta tulleen auton kuljettaja on kertonut poliisille, että hän ei tuntenut autonsa matkustajia. Hän oli ottanut heidät autoon Eurajoelta. Toista autoa kuljetti vuonna 1980 syntynyt mies. Poliisi sai lauantaina tunnistettua kaikki onnettomuudessa kuolleet viisi uhria. Poliisi ei kuitenkaan paljastanut heidän henkilöllisyyttään, koska yhden uhrin omaisia ei tavoitettu. Rauman poliisi odottaa ohikulkijoilta havaintoja onnettomuudesta.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.