Mainos

Viisi esileikkivinkkiä, joista miehet pitävät

Miehet eivät aina halua suoraan asiaan. Lämmittely takaa mahdollisimman kiihkeät olosuhteet myös kaksilahkeisille. Tässä viisi vinkkiä, millainen esileikki on miesten mieleen.

1. Suihku ennen seksiä

Yhteinen suihku ennen seksiä on hyvä tapa nostaa kiihkoa. Toinen toisensa peseminen saa molemmat käyntiin, ja suihkun jälkeen on mahtavaa harrastaa seksiä. "Tyttöystäväni käy aina suihkussa töiden jälkeen. Jos hyppään suihkuun hänen seurakseen, se saa meidät molemmat innostumaan. Seksi suihkun jälkeen on todellinen turn on. On mukavaa tietää, että paikat ovat puhtaat ja raikkaat", Mario Los Angelista sanoo.

2. Kaksi yhdellä kertaa

Seksin ei tarvitse olla pelkkää seksiä. Omien rintojen hyväily, miehen hyväileminen käsillä tai suulla, tuovat sänkyyn maustetta. " Tyttöystäväni hyväilee itseään samalla, kun antaa minulle suuseksiä. Rakastan sitä ja se saa minut todella valmiiksi", Mark Los Angelesista kertoo.

3. Älä päästä heti sisään

Älä päästä miestä heti sisääsi, vaan anna miehen peniksen tulla sisään vain hiukan. Kiusoittelu toimii: mies saa maistaa hiukan, mitä on kohta luvassa.

4. Pientä spesiaalia

Sinun ei tarvitse kokata kahdeksan lajin illallista tehdäksesi mieheesi vaikutuksen. Viritä tunnelma jollain pienellä asialla: kynttilöillä tai aistikkailla alusvaatteilla. Tai valmista miehellesi cocktail valmiiksi.

5. Keskitä huomio miehen nänneihin

Myös miehen nännit ovat eroottinen alue. Suurin osa miehistä kiihottuu, kun heidän nännejään nuollaan. "Kun tyttöystäväni teki tempun ensimmäistä kertaa, olin hiukan kauhuissani, mutta sitten huomasin, miten hämmästyttävän kiihottavaa nännien nuoleminen on", sanoo Alan New Yorkista.

Lähde: Betty Confidental

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.