Mainos

Viisi asiaa, jotka parisuhteessa pitäisi tehdä joka kuukausi

Parisuhde on kestävyyslaji, jossa pärjääminen vaatii muutakin kuin satunnaisia hemmottelumatkoja.

Haluatko säilyttää parisuhteen onnellisena, hyvinvoivana ja elävänä? Purewow-sivuston toimittaja Grace Beuley Hunt laati viiden kohdan listan, joka kumppanien olisi hyvä käydä läpi kuukausittain.

Käykää toisessa kaupungissa

Arki muuttuu helposti rykelmäksi rutiineja, joita on vaikea paeta tutussa ympäristössä. Matkustaminen kauas uusiin maailmoihin ei aina ole mahdollista, mutta arkikuplastaan voi irrottautua myös pikaisella päiväreissulla lähikaupunkiin.

Reissun ei tarvitse edes kestää yön yli: jo lounaan syöminen jossakin uudessa paikassa on muistutus siitä, että maailmalla on paljon tarjottavaa. Kumppani seurana muistuttaa myös, ettei näitä asioita tarvitse etsiä ja kokea yksin.

Sosialisoikaa soolona

On tärkeää viettää aikaa muiden kanssa pariskuntana, mutta yhtä olennaista on seurustella ystäviensä ja perheensä kanssa myös yksin.

Läheisten tapaaminen ilman kumppania vahvistaa ihmissuhteita sekä perheenjäseniin ja ystäviin että kumppaniin. Henkilökohtaiset suhteet ja oma tila nimittäin antavat parisuhteelle ja sen osapuolille tilaa hengittää ja kasvaa.

Istukaa rauhassa illalliselle

Jos arki käy ylikierroksilla, ruoanlaitosta ja ruokailusta katoaa helposti nautinto. Välillä on syytä hidastaa tahtia ja suoda itselleen sekä kumppanilleen romanttinen illallinen, jota eivät tiskit ja lapsien nukkumaan laittaminen häiritse.

Kahdenkeskistä rauhaisaa ateriaa voi olla mielekästä mennä nauttimaan mieluisaan ravintolaan. Jos illallisen haluaa järjestää kotona, kannattaa romanttisen tunnelman taatakseen pyytää ystävää tai isovanhempaa hoitamaan lapsia. Pääasia on joka tapauksessa nauttia sekä hyvästä ruoasta että loistavasta seurasta ilman kiirettä.

Antakaa "lahjoja"

Rakastaan ei tarvitse hukuttaa ylenpalttisiin lahjoihin, mutta pienet huomaavaiset eleet vahvistavat parisuhdetta. Jos tietää kumppanin päivän olleen ikävä, voi häntä piristää ostamalla kotimatkan varrelta vaikka pullon kullan lempiviiniä tai suklaata. 

Pienet hyvän tahdon eleet muistuttavat, että kumppani on ja pysyy mielessä. 

Kokeilkaa jotain uutta

Molempien kiinnostusta herättävien asioiden jakaminen on oiva tapa säilyttää mielenkiinto parisuhteessa.

Lukekaa sama lehtijuttu, käykää yhdessä keikalla tai menkää yhdessä patikoimaan lähimetsään. Tällaiset tekemiset haastavat, opettavat ja luovat uusia, yhteisiä muistoja teille molemmille.

Lähde: PureWow

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.