Viisas koira riensi lohduttamaan lemmikkinsä menettänyttä miestä – "se tietää, kuka tarvitsee sitä"

Suloinen Welsh corgi riensi lohduttamaan miestä, joka oli vasta menettänyt oman koiransa.

Amerikkalainen Madison Palm, 23, on aina tiennyt koiransa Coran olevan erityinen. Siksi nainen päättikin kouluttaa Welsh corgista sertifioidun terapiakoiran. Koira auttaa Madisonin hänen ahdistuksensa kanssa.

– Se on todella empaattinen ja ymmärtää tarpeeni, ja silti todella itsenäinen, Madison kertoo Today-julkaisulle.

Suloinen teko lentokentällä

Koiranomistaja sai kuitenkin yllättyä Coran ystävällisyydestä, kun kaksikko oli matkustamassa Idahosta Alaskaan vierailemaan Madisonin äidin luona. Odottaessaan seuraavaa lentoa Seattlen lentokentällä Cora meni yksinään istuvan miehen luo.

– Ennen kuin ehdin edes kutsua sitä, se jo istui miehen jaloissa saaden rakkautta. Kysyin mieheltä, häiritsikö koira. Ja melankolisella ilmeellä ja kyyneleet silmissä hän sanoi: 'Ei, ei. Menetin oman koirani viime yönä', Madison kertoo.

Cora vietti miehen vierellä hetken, kun tämä silitti, rapusutteli ja kuiskutteli tälle. Madison kuvasi tapahtuneesta myös lyhyen videon, jonka hän jakoi Facebookiin.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Uskon aidosti, että se on lahja. Se tietää, ketä sattuu ja se tietää, kuka tarvitsee sitä, Madison kertoo koirastaan.

Cora tuli uuteen kotiin huonoista oloista

Coran ja Madisonin tarina sai alkunsa täysin sattumalta. Ajoneuvohallintokeskuksessa työskentelevä Madison kuuli työkaveriltaan corgista, joka oli tappanut perheen kanoja ja sen takia annettaisiin ensimmäiselle ottajalle.

Madison meni katsomaan eläintä, ja huomasi, että aliravittua koiraa oli pidetty ulkona lähes koko sen elämä. Koiraa ruokittiin omistajien ruoantähteillä eikä se ollut koskaan käynyt eläinlääkärillä.

Madisonilla oli jo yksi koira ennestään ja hän tiesi, ettei vuokranantaja hyväksyisi asuntoon toista. Vaikka Coran ottaminen tarkoitti uuden asunnon etsimistä, Madison ei voinut jättää sitä perheen luo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Niin Madison otti Coran mukaansa. Ensimmäisellä pesukerralla vesi värjäytyi mustaksi, korvista löytyi tulehdus ja hampaat olivat mädäntyneet. Alta paljastui kuitenkin Coran ihana ja rakastava luonne.

– Hän vain haluaa olla rakastettu ja että häntä pidellään koko päivä. Hän on aina aivan vieressäni ja on aina tarkkana, jos ei ole. Jos minä en ole saatavilla, hän valitsee seuraavaksi lähimmän sylin, jossa istua.

Kaikki kääntyi lopulta parhain päin, ja nyt Madison asuu kahden koiransa kanssa uudessa asunnossa, jossa on jopa piha ja tilaa temmeltää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Today, Facebook, Instagram

***

8:37

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja