TIS-Vilma paljasti tulevan pienokaisen sukupuolen – julkaisi onnellisen kuvan

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu pariskunta Vilma ja Juuso saavat perheenlisäystä keväällä.

Vilman ja Juuson suhde on ollut vuoristorataa, sillä he ovat peräti kahdesti koetelleet parisuhdettaan Temptation Island Suomi -ohjelmassa. Vuosien aikana pariskunta on eronnut ja palannut yhteen, mutta nyt suhde on tasoittunut ja heille on tulossa ensimmäinen yhteinen lapsi.

Vilma lisäsi Instagram-tililleen yhteiskuvan Juuson kanssa ja samalla he paljastivat, että heille on tulossa tyttövauva.

Vilman raskaus on edennyt jo yli puolen välin. Tuleva äiti on jakanut Instagram-seuraajilleen paljon tunnelmiaan raskauden alkumetreistä.

Vilma huomasi olevansa raskaana ”epäilyttävästä virtsan tunteesta”. Hän teki oitis raskaustestin, joka näytti plussaa.

– Alkuoireina mulla oli ehdottomasti rintojen arkuus (jopa suihkussa käyminen sattu), alavatsan vähän menkkamainen kipu, jatkuva sellainen etova olo (yökkäilin todella usein). Myös oksensin 3. kertaa. Nää oli viikoilla 7-15. Sitten loppu. Mulla oli myös raudanpuutostila mikä hoidettiin, Vilma kirjoittaa.

Vilma kiittelee, että hän on päässyt helpolla raskauden alussa.

– Oon vähän pettynyt ettei mul oo mitää kummallisia ruoka mielihaluja tms. Aika helppo raskaus jos voisin sanoa. Tähän asti SIIS! Nyt oon n. puolessa välissä ja toki edessä on vielä vaikka ja mitä.

Lue myös:

    Uusimmat