Mainos

Viikon tv-vinkit: Nyt tutkitaan vodkan salaisuuksia

PlusTV tarjoaa antennikoteihin myös laadukkaan Discovery Channel -kanavan, joka tarjoaa faktaviihdettä. Lue, mitä huikeita ohjelmia kanava tarjoaa tällä viikolla.

Discovery Channelin voit ostaa PlusTV:ltätäältä.

Vodkamyytit tarkastelussa

Myytinmurtajien aina yhtä hurmaavat Adam Savage ja komeista viiksistään sekä baskereistaan tunnettu Jamie Hyneman ovat taas vauhdissa.

Jaksossa nähdään keskiviikkona myös oudohkojen vodkamyyttien lisäksi miten käy henkilöautolle, jos se jää kahden rekan nokkakolarin keskelle.

Myytinmurtajissa tutustutaan vodkamyytteihin keskiviikkona 10.3. klo 20.30

Jenkkituunaajan sarja Eurooppaan

Ensi-iltansa maanantaina 8.3. klo 22.30 saa uudenlainen autotuunaussarja Street Customs Berliini, jossa seurataan kustomointikeisari Ryan Friedlinghausin Euroopan valloitusta.

Asentajatiiminsä kanssa Los Angelesin West Coast Customsista kuuluisa Ryan tuunaa tylsistä autoista uskomattomia tehokoneita. Sarjassa esiintyvä julkkiksia ovat muun muassa ukrainalainen raskaansarjan nyrkkeilijä Wladimir Klitschko, Bloodhound Gang -bändin jäsenet ja saksalainen malli Juliane Raschke.

Julkkisten autojen lisäksi pajalla suoriudutaan monesta muustakin hankkeesta. Ryanin menestys riippuu siitä, pärjääkö hän työpaineiden keskellä ja pystyykö hänen tiiminsä tuunaamaan joka asiakkaan auton todelliseen Street Customs -tyyliin.

Street Customs Berliini alkaen maanantaina 8. maaliskuuta kello 22.30 Discovery Channelilla.

Jenkkimetsurit ovat erikoislaatuisia

Puunkorjuu on tarjonnut töitä useille perheille jo sukupolvien ajan. Hakkuutyömaat ovat kuitenkin maailman vaarallisimpia työpaikkoja: Yhdysvalloissa metsureita kuolee työtapaturmissa yli 21 kertaa enemmän kuin kaikissa muissa ammateissa yhteensä. Siksi metsureina työskenteleekin usein hyvin erityislaatuisia ihmisiä.

Jenkkimetsurit-sarjassa kerrotaan Pelletierin perheen ison metsänhakkuuyrityksen töitä ja koettelemuksia.

Kuvassa: Vasemmalta oikealle Larry, Danny, Eldon, Matthew, Jason, Rudy, Jeffery, Gary ja Wayne Pelletier.

Seuraa metsureiden hommia tiistaisin klo 22.30 Discovery Channelilla.

Legojen salaisuudet julki

Kiehtovassa Miten se syntyi? -sarjassa käydään nyt läpi monien itsestäänselvyyksiltä tuntuvien tuotteiden, kuten mattojen tuotantotapoja. Keskiviikkona kannattaa istahtaa Discovery Channelin eteen jo klo. 17 oppimaan miten lasten suosikkeja, legoja, tehdään.

Lelujen maailmaan voi sukeltaa Discovery Channelilla keskiviikkona 10.3. klo 17.00

Hiuskarvan varassa: Nyt pääset kulissien taakse

Seikkailumies Bear Grylls on tunnettu Hiuskarvan varassa -sarjastaan, jossa mies tiputetaan hankalaan paikkaan luontoon jonnekin päin maailmaa ja miehen tulee selviytyä sieltä ihmisten ilmoille.

Mies ei kuitenkaan kohtaa selviytymishaasteitaan yksin. Tässä jaksossa tutustutaan ohjelman tekijöihin, turvallisuushenkilöstöön ja kuvaajiin haastavassa työssään.

Kulissien takana erikoisjakso Discovery Channelilla keskiviikkona klo 21.30

Rakentamista äärirajoilla Vegasissa

Rakentamista äärirajoilla ohjelmassa Danny Forster tutustuu maailman suurimpiin rakennusprojekteihin. Sunnuntain jaksossa kuullaan 12 miljardin dollarin hankkeesta, jonka tavoitteena on uudistaa Las Vegasia.

Las Vegasin salaisuuksia avataan Discovery Channelilla sunnuntaina 14.3. klo 14.

Discovery Channel kertoo todellisen elämän parhaat tarinat. Ihminen on pääosassa riippumatta siitä, kerrotaanko tarinaa tekniikasta, auton korjaamisesta, mahtavista rakennusprojekteista tai vaarallisista ammateista. Discovery Channel on ykköskanava, kun haluaa faktaviihdettä, sillä Discovery Channelilla kaikki on totta.

Discovery Channelin voit ostaa PlusTV:ltätäältä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.