Viihdetoimittajat paljastavat, millaista on Linnan juhlien kulisseissa – tältä maistuu kuuluisa booli

Viihdetoimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen paljastavat, millaista on Linnan juhlien kulisseissa 1:28
Katso videolta, ovatko viihdetoimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen päässeet tanssimaan kadetin kanssa Linnan juhlissa, ja miksi kaikkia poliitikkoja ei tarvitsisi sinne edes aina kutsua.

Töllötuomarit-ohjelman viihdetoimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen ovat juhlineet useina vuosina itsenäisyyspäivää Linnan juhlissa töiden merkeissä. 

Töllötuomarit eli MTV:n viihdetoimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen ovat päässeet aistimaan monena vuonna tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanoton tunnelmaa töiden merkeissä Linnan juhlissa

Utula ja Lintunen ovat samoilla linjoilla siitä, että juhlien kuuluisa booli on todella vahvaa. 

– Ja vähän makeaa. Mutta mehän emme pääse sitä heti juomaan, koska teemme siellä töitä. Toimittajat pääsevät vapaalle vasta iltakymmenen jälkeen, Lintunen kertoi Töllötuomarit-ohjelman jaksossa.

– On joskus boolit loppuneet siinä vaiheessa kesken, kun olen lopettanut työt, Utula paljasti. 

Katso videolta, ovatko viihdetoimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen päässeet tanssimaan kadetin kanssa Linnan juhlissa, ja miksi kaikkia poliitikkoja ei tarvitsisi sinne edes kutsua. 

 

MTV Uutiset mukana Linnan juhlissa 

Linnan juhliin voi valmistautua seurassamme MTV Katsomossa kello 17 alkaen Valmiina Linnan juhliin -lähetyksen äärellä. Antero Mertaranta ja Katri Utula haastattelevat Iriz Silanderin kanssa mielenkiintoisia vieraita Pöllölaaksossa. 

Valmiina Linnan juhliin -lähetys nähdään myös MTV3-kanavalla kello 17.30–18.

Suora lähetys presidentinlinnasta

Linnan juhlat alkavat kello 19.  Linnan juhlahumussa politiikantoimittajamme Maria Nykänen, urheilutoimittajamme Kasperi Kunnas ja viihdetoimittajamme Katja Lintunen haastattelevat juontajamme Teresa Meriläinen-Ahon johdolla illan kiinnostavimmat vieraat. 

Illan kolmetuntisessa suorassa lähetyksessä nähdään kiinnostavien haastattelujen lisäksi upeimmat puvut ja mielenkiintoisimmat puheenaiheet.

Lähetys nähdään kokonaisuudessaan Katsomossa, MTV3-kanavalla juhlaa voi seurata kello 21.30–22.

Nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavilla seuraamme itsenäisyyspäivän puheenaiheita hetki hetkeltä. Näet sieltä upeimmat puvut, kiinnostavimmat haastattelupätkät ja hauskimmat sattumukset. 

MTV:n itsenäisyyspäivän suorat lähetykset ovat täynnä kimallusta ja huippuvieraita 0:48
MTV:n itsenäisyyspäivän erikoislähetyksen tekijät esittäytyvät.

MTV tarjoaa itsenäisyyspäivänä juhlahumua, kimallusta ja asiaa sopivassa suhteessa. 

Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan aina tiistaisin klo 21.50 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin klo 9.00 jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat