MTV:n itsenäisyyspäivän juhlalähetys käynnissä – katso illan kohokohdat ja kiinnostavimmat vieraat

MTV Uutiset Live Logo LIVE
Seuraa tästä MTV:n juhlaohjelmaa itsenäisyyspäivästä

MTV tarjoaa itsenäisyyspäivänä juhlahumua, kimallusta ja asiaa sopivassa suhteessa. 

Linnan juhliin voi valmistautua seurassamme MTV Katsomossa kello 17 alkaen Valmiina Linnan juhliin -lähetyksen äärellä. Antero Mertaranta ja Katri Utula haastattelevat Iriz Silanderin kanssa mielenkiintoisia vieraita Pöllölaaksossa. 

Lähetyksessä nähdään myös kurkistus Linnan asuihin, upeita musiikkiesityksiä ja käydään seuraamassa Linnan portailla kutsuvieraiden ennakkotunnelmia.

Lähetyksessä kuulemme myös millaista elämä lottana oli, mitä maahanmuuttajat ajattelevat itsenäisyydestä ja miten presidenttiehdokkaat muuttaisivat Linnan juhlia.

Valmiina Linnan juhliin -lähetys nähdään myös MTV3-kanavalla kello 17.30–18.

Suora lähetys presidentinlinnasta

Linnan juhlat alkavat kello 19.  Linnan juhlahumussa politiikantoimittajamme Maria Nykänen, urheilutoimittajamme Kasperi Kunnas ja viihdetoimittajamme Katja Lintunen haastattelevat juontajamme Teresa Meriläinen-Ahon johdolla illan kiinnostavimmat vieraat. 

Illan kolmetuntisessa suorassa lähetyksessä nähdään kiinnostavien haastattelujen lisäksi upeimmat puvut ja mielenkiintoisimmat puheenaiheet.

Lähetys nähdään kokonaisuudessaan Katsomossa, MTV3-kanavalla juhlaa voi seurata kello 21.30–22.

Nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavilla seuraamme itsenäisyyspäivän puheenaiheita hetki hetkeltä. Näet sieltä upeimmat puvut, kiinnostavimmat haastattelupätkät ja hauskimmat sattumukset. 

Itsenäisyyspäivänä muistetaan laajalti myös heitä, joita suomalaiset saavat kiittää itsenäisyydestä. Katso alla sotaveteraani Niilo Vunnelin tarina: 

100-vuotias sotaveteraani Niilo Vunneli valmistautuu Linnan juhliin 9:35
100-vuotias sotaveteraani Niilo Vunneli valmistautuu Linnan juhliin

Lue myös:

    Uusimmat