Viidakosta palannut Heidi Sohlberg pahoittelee käytöstään miehelleen: "Anteeksi siitä rakas"

Ex-missi Heidi Sohlberg lähti testaamaan kanttiaan viidakkoon 9:16
Heidi Sohlberg seikkaili viidakossa.

Juontaja Heidi Sohlberg kertoo Uutisaamussa kokemuksistaan tosi-tv-ohjelman kuvauksista.

Juontaja ja yrittäjä Heidi Sohlberg tähdittää parhaillaan Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois -tosi-tv-ohjelmaa. Sohlberg kertoo Uutisaamun haastattelussa, että etenkin yöt viidakossa olivat haasteellisia. Katso koko haastattelu videolta!

Viidakkokokemus oli Sohlbergille antoisa, mutta raskas. Viidakosta palannut tähti kertoo etenkin kotiin arkeen paluun ottaneen koville. Ex-missi purki tuntojaan miehellensä.

– Reagoin. Olin ihan hirveä minun miestäni kohtaan. Ystäviä ja lapsia kohtaan olin normaali, mutta miehelleni en tiedä miksi, mutta olin tosi kärttyinen ja inhottava. Anteeksi siitä rakas, Sohlberg kertoo haastattelussa.

– Se oli kuitenkin niin henkisesti rankka reissu, että siinä kesti palautua tosi kauan, kun tuli arkeen takaisin. Nyt on kaikki hyvin.

Videolla Sohlberg kertoo, missä vaiheessa kihlaparin hääsunnitelmat ovat.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä.

Lue myös:

    Uusimmat