Vietä Earth Hour -iltaa: Pidä kutsut tai naamiaiset!

Mikä parempi tapa viettää lauantai-iltaa, kun juhlia ystävien tai perheen jäsenten kanssa? Tänä lauantaina voit juhlimisellasi myös vaikuttaa ilmaston puolesta. Maailman suurin ilmastotapahtuma Earth Hour sammuttaa valot tunniksi ympäri maailman kello 20.30-21.30 Suomen aikaa.

Kutsu ystäväsi luoksesi tai seuraa perheen kanssa kuinka naapuruston turhat valot toivottavasti sammuvat yksi toisensa jälkeen. Nauttikaa yhdessäolosta samalla kun ilmaisette päättäjille huolenne ympäristön tilasta. Tänä vuonna Earth Hour -teemana on arktinen alue.

Nyyttärit

Voitte pitää vaikka nyyttärit, jolloin jokainen tuo jotain sopivaa, hämärässä helposti nautittavaa sormiruokaa. Kenties jotain jäistä teemaan sopien?

Valoa luodaan tietenkin itse tehdyillä .

Naamiaiset

Tai järjestäkää naamiaiset arktisella teemalla.

Perheen pienimmille, ja miksi ei suuremmillekin voi askarrella hauskat naali- tai jääkarhunaamiot. Askarteluohjeen ja mallin löydät Earth Hour -sivuilta täältä.

Arktinen alue

Arktinen alue kärsii ilmastonmuutoksesta ehdottomasti eniten: se lämpenee kaksi kertaa nopeammin kuin maapallo keskimäärin. Monet arktisen alueen eläimistä eivät voi elää ilman lunta ja jäätä.

Korvaamalla fossiilisia polttoaineita kestävästi tuotetulla uusiutuvalla energialla voimme jarruttaa ilmastonmuutosta kaikkein tehokkaimmin.

Lue lisää:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat