Videota kodittoman Emilyn uskomattomasta laulusta on katsottu jo yli miljoona kertaa – somehuomio poiki tarjouksen levytysdiilistä

0:51
Oopperaa osaa laulaa myös tämä ambulanssikuski.

Kodittomasta kalifornialaisnaisesta tuli sosiaalisen median sensaatio, kun video hänen laulustaan lähti leviämään. Nyt somehuomio on poikinut myös uusia mahdollisuuksia.

Los Angelesin poliisilaitoksen julkaisema video kodittoman naisen oopperalaulusta kiinnitti taannoin monen Twitter-käyttäjän huomion.

Metroasemalla kuvattua videota on katsottu yli miljoonaa kertaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Metrotunnelissa Puccinin O Mio Babbino Caro -kappaletta laulava nainen tunnistettiin pian 52-vuotiaaksi Emily Zamourkaksi.

Tuottaja tarjoaa diiliä?

Venäjältä Yhdysvaltoihin 28 vuotta sitten tullut Emily saapui opettamaan viulun ja pianon soittoa. Nainen soitti myös kadulla, kunnes hänen 10 000 dollarin viulunsa varastettiin. Kun nainen vielä sairastui ja lääkärilaskut alkoivat kasaantua, rahavaikeudet ajoivat naisen kadulle.

Somehuomiota keränneen videon ansiosta tilanteeseen voi kuitenkin tulla pian muutos. Viihdesivusto TMZ kertoo, että videosta kiinnostui Grammy-ehdokkuuksiakin ansainnut tuottaja Joel Diamond, joka mediatietojen mukaan olisi valmis tarjoamaan Emilylle levytysdiiliä.

Siitä, onko Emily suostunut, ei ole vielä tietoa.

Somehuomion myötä Emilyn auttamiseksi perustettiin keräys GoFundMe-joukkorahoitussivustolla.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: TMZ, IndependentYahooNBCABC7

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja