Video: Yksinhuoltajaäidin koskettava kertomus parisuhdeväkivallasta – yksikin lyönti on liikaa

Irlantilainen Emma Murphy latasi viime viikolla YouTubeen videon, jolla hän kertoo kokemuksistaan väkivaltaisessa parisuhteessa.

Murphy, 26, on kahden lapsen yksinhuoltaja, joka kertoo videolla seurustelleensa vuosia väkivaltaisen miehen kanssa.

Murphy kertoo, että hänelle selvisi viime vuonna miehellä olleen toinen nainen. Aluksi mies kielsi pettämisen, mutta jäi kiinni, kun tuntematon nainen paljasti Murphylle odottavansa lasta Murphyn poikaystävälle. Murphy odotti itsekin tapahtuman aikaan miehelle toista lasta, joka syntyi stressin johdosta ennenaikaisesti.

Murphy kertoo videolla maailmansa romahtaneen, mutta samaan aikaan hän rakasti miestä niin paljon, että halusi antaa tälle toisen mahdollisuuden. Mies käytti mahdollisuuden pettämällä Murphya uudestaan.

Kun Murphy syytti miestään pettämisestä, tämä kielsi kaiken, hermostui ja iski Murphya nyrkillä kasvoihin. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, vaan mies oli iskenyt Murphylta kasvot verille jo edellisenä vuotena.

Miksi Murphy ei lähtenyt suhteesta? Hän kertoo miehen uskotelleen, että vika on Murphyssa: Että tämä on vainoharhainen ja epävarma.

Henkinen kidutus pahinta

Käännekohta Murphylle oli, kun mies iski hänelle uusimman mustelman. Silloin hänen silmänsä avautuivat ja hän ymmärsi, että olivat olosuhteet mitkä tahansa, miehen ei tule koskaan kohottaa kättään naista vastaan.

Murphy painottaa, että yksikin lyönti on liikaa, mutta jopa lyöntejä pahempaa on henkinen kidutus, jota hän sai mieheltä osakseen. Hän kehottaa kaikkia samassa tilanteessa kamppailevia hakeutumaan turvaan perheidensä ja ystäviensä luokse.

Murphy opettelee nyt elämää yksinhuoltajaäitinä. Hän on pahoillaan siitä, että hänen lapsensa joutuvat elämään ilman isää, mutta väkivaltaiseen suhteeseen jääminen olisi ollut kaikille väärä ratkaisu.

Jo nyt lapset joutuvat elämään sen tiedon kanssa, että isä löi äitiä.

– Ei lasten pitäisi nähdä sellaista. Heidän ei pitäisi koskaan nähdä väkivaltaa, Murphy sanoo videolla.

Katso koskettava video yltä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja