Video: Koeajossa todella härski duo – kummassa on rouheammat soundit?

Teknavin autotoimittajille koitti kissan päivät. Koeajoon tuli samaan aikaan kaksi todellista katseenvangitsijaa: BMW M3 ja Lexus RC F.

BMW M3 on yksi urheiluautojen ikoneista, jota pidetään oman kategoriansa mittatikkuna. Auton sydämenä on 3-litrainen ahdettu suora kuutosmoottori, joka tuottaa kunnioitettavat 431 hevosvoimaa. Koeajossa ollut härskin värinen yksilö oli vielä varustettu Performance-osilla, jotka tuovat oman lisänsä ulkomuotoon.

Persoonallisuuden puutteesta ei voi syyttää myöskään Lexusta. Koeajoyksilön oranssin väri ja hiilikuitukonepelti saavat tiellä liikkujien päät kääntymään. Lexuksen moottorina on vapaastihengittävä V8, joka tuottaa 477-hevosvoimaa.

Mielenkiintoiseksi autojen vertailun tekee se, että molempien hintalapussa lukee 164 000 euroa. Onneksi autotoimittajan tuloilla ei tarvitse tehdä näin vaikeita päätöksiä.

Tai jos päätöksiä pitää tehdä, niin sen voi tehdä vaikka äänen perusteella. Alla olevalta videolta voi katsoa ja kuunnella kummassa kulkineessa on rouheammat soundit.

Lue myös:

    Uusimmat