Video hämmentää Twitterissä – pikkupojan peilikuva liikkuu nopeammin kuin poika itse: "Hän ei koskaan oikeasti astu taaksepäin"

Viiden sekunnin videolla hämmentää hetki, jolloin peilikuva tuntuu liikkuvan poikaa nopeammin.

Yllä olevalla videolla brittipoika esittelee paitaansa, joka olikin härskimpi kuin oli tarkoitus.

Twitterissä julkaistu video hämmentää monia. Näennäisen harmittomalla, viisi sekuntia kestävällä videolla pikkupoika seisoo peilin edessä, mutta yhtäkkiä näyttää siltä kuin hänen peilikuvansa liikkuisi nopeammin kuin poika itse.

Ennen kuin poika kääntyy pois peililtä, hänen peilikuvansa on jo kadonnut. "Mitä enemmän tätä katson, sitä hullummaksi se muuttuu", videon kuvannut teksasilainen Twitter-käyttäjä @satxjolynn, Indy100-sivuston mukaan pojan äiti, toteaa videon saatetekstissä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videota on katsottu jo yli neljä miljoonaa kertaa. Tykkäyksiä sille on kertynyt jo 183 000. Se on herättänyt paljon keskustelua somekäyttäjien parissa ja selityksiä on haettu jopa yliluonnollisen puolelta.

"Peilikuvat ovat toisesta ulottuvuudesta"

Näin Twitterissä reagoitiin:

"Ei sillä ole väliä, miksi, se on silti hiton pelottavaa."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kaikki tietävät, että peilikuvat ovat toisesta ulottuvuudesta. Ne voivat tehdä, mitä haluavat."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Jos luulitte, että tuo on hullua, katsokaapa tämä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kyse ei ole kuvakulmasta. Koska hän ei koskaan oikeasti astu taaksepäin, mutta peilikuva astui." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kyse on siitä, että..."

Todennäköisin syypää videon erikoiseen hetkeen löytyy kuitenkin juuri kuvakulmista ja peilin asennosta. Tätä mieltä ainakin on videon kuvannut äiti.

"Ymmärrän, että kyse on siitä, missä kulmassa peili on, ja missä minä. En vain tiennyt, että video leviäisi näin", videon twiitannut äiti päivitteli myöhemmin. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: Indy100, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja