VIDEO: 24-kaunottarella ystäväyhteys Suomeen

Australialaissyntyinen 31-vuotias vaaleaverikkö Yvonne Strahovski hyppää yhdeksännelle 24-kaudelle uutena tulokkaana.

Muun muassa Dexter- ja Chuck-sarjoista tuttu kaunotar ei ole seurannut aiempia 24-kausia. Hän kertoo katsoneensa ennen kuvauksia ensimmäisen sekä viimeisimmän kauden päästäkseen jyvälle hektiseen 24-maailmaan.

Yvonne Strahovski nähdään 24 - Lontoossa impulsiivisena mutta viiltävän terävänä CIA-agenttina. Haastavinta roolissa on kauniin näyttelijän mukaan pysyä tapahtumatahdista huolimatta niin realistisena kuin mahdollista.

- Sarjassa todelliset ihmiset käsittelevät hyvin poikkeuksellisia olosuhteita, mutta niihin pitää saada mahdollisimman realistinen ote.

Sarjan  tekeminen on ollut näyttelijän mukaan pitkälti samankaltaista kuin katsomiskokemus, intensiivistä ja energialatautunutta.

- Se pitää myös meidät näyttelijät keskittyneinä, hän selostaa.

Australian Sydneyssä varttuneella Strahovskilla on yllättäen yhteyksiä myös Suomeen, sillä kaunottaren paras ystävä on kotoisin Suomesta.

- Meillä oli hänen kanssaan aikoinaan teatteriryhmä, jota kutsuttiin nimellä Sauna-tuotanto. Teimme suomalaisia näytelmiä, joita ystäväni käänsi, jotta pystyimme esittämään niitä Australiassa, Strahovski kertoo.

Katso video: mtv.fi tapasi kuvankauniin Yvonne Strahovskin 24-sarjan kuvauksissa Lontoossa

24 - Lontoo sunnuntaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla.

 

Lue myös:

    Uusimmat