Vesimies-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla!

Rakkaus

Rakkaus vaatii molemminpuolista ymmärrystä. Jotta voisit täysin ymmärtää jotakuta toista, sinun täytyy kuitenkin ensin ymmärtää itseäsi. Tätä puolta sinun kannattaakin nyt kehittää parhaasi mukaan parisuhteessasi.

Sinkkujen on syytä varautua mahdollisiin pettymyksiin parisuhdemarkkinoilla. Kohtaamiset eivät vain useimmiten johda alkua pidemmälle. Kesä kuitenkin vilkastuttaa sosiaalista elämääsi ja lisää mahdollisuuksiasi tavata mielenkiintoisia ihmisiä, ja kuka tietää vaikka heidän joukostaan löytyisikin se oikea.

Perhe ja ystävät

Perheessä ja ystävien kesken vallitsee tänä vuonna tasapaino, ja menneet erimielisyydet ovat taaksejäänyttä elämää. Vanhemmilla ihmisillä on kokemusta, josta voi olla sinulle paljon apua. Kuuntele siis heidän neuvojaan.

Työ ja ura

Vuosi on hyvin työntäyteinen. Työtä on paljon, mutta sen lisäksi myös monenlaiset ongelmat voivat lisätä merkittävästi työtaakkaasi.

Uutta työpaikkaa etsiville vesimiehille mahdollisuudet ovat hyvät, kunhan vain muistat pitää silmäsi ja korvasi avoinna useampaan eri suuntaan.

Opiskelu

Tänä vuonna osaat keskittyä aiempaa paremmin opintoihisi. Sinä olet myös oppinut, että kertaus todellakin on opintojen äiti, ja olet valmis harjoittelemaan asioita kerta toisensa jälkeen, kunnes olet ne oppinut.

Raha

Sinun rahatilanteesi on tänä vuonna varsin hyvä. Sinun kannattaa silti laatia vuodelle budjetti. Muista jättää siihen tarpeeksi pelivaraa myös yllättävälle rahanmenolle, sillä koskaan ei voi tietää milloin auto tai pesukone hajoaa.

Terveys

Fyysisesti olet varsin energinen. Sinun kannattaakin ohjata energiasi kunnostasi ja terveydestäsi huolehtimiseen. Silloin energiasi ei varmasti mene hukkaan.

Uudenvuodenlupaus

Toista ihmistä ei voi ymmärtää, jollei ymmärrä itseään. Lupaa siis tehdä työtä ymmärtämisen eteen.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja