"Varoitus: Ei väriallergikoille!"

Tiinan olohuone kaipaa viimeistelyä ja väriä, avuksi muutoksen suunnitteluun tulevat Tyylivaras Noora Shingler ja sisustussuunnittelija Minna Haapakoski.

Katso esimakua tulevasta värikkäästä Tyylivarkaat jaksosta, joka nähdään MTV3-kanavalla 22.5. klo 20.05. Noora Shingler paljastaa muutamia hyviä vinkkejä ja värien iloittelua sekä tyylivarkaissa käyneen asunnon omistajan tunnelmat jo blogissaan. Katso ihanat ja herkulliset kuvat värikkäästä olohuoneesta ja poimi vinkit omaan kotiin!

– Minnan värien käyttö on ihailtavaa taas tässäkin jaksossa: vaikka värejä on paljon, ei lopputulos ole levoton. Esimakua väriskaalasta tässä… Noora vinkkaa.

Ideoita sisustukseen haetaan rohkeasti värejä ja kuoseja yhdistelevästä kodista sekä lasitaiteilija Anu Penttisen showroomista.

Tiesitkö?

Tiesitkö, että violetti sisustuksessa ohjaa itsetutkiskeluun, totuuden etsintään ja intuitioon. Siinä on vakavuutta ja filosofishenkisyyttä. Väitetään, että liiallinen sinivioletin käyttö voi kuitenkin johtaa fanaattisuuteen ja suvaitsemattomuuteen. Violetti yhdistettynä siniseen ja valkoiseen soveltuu erityisen hyvin makuuhuoneeseen, sillä väriyhdistelmä auttaa uneen pääsyä.
Lue lisää: Näin värit vaikuttavat sisustuksessa.

Tyylivarkaat MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja