Väriä Superliiga-soppaan: yllättävä seura julistaa itsensä Valioliiga-mestariksi – "Ehkä liian myöhäistä paraatille"

8:44
Tulosruutu selvitti, mistä Superliigassa on kyse.

Wolverhampton on ottanut ilon irti jalkapallon Superliiga-kohusta. Se julistaa nyt itsensä kauden 2018–19 Valioliiga-mestariksi.

Wolverhampton jakoi Twitter-tilillään kuvan, jossa se oli muuttanut kuvaustaan. Uuteen kuvaukseen oli kirjoitettu "Valioliiga-mestarit 2018/19".

– On ehkä liian myöhäistä paraatille, Wolverhampton heitti.

Wolverhampton sijoittui kaudella 2018–19 Valioliigassa seitsemänneksi, mutta sen edellä olivat juuri ne kuusi suurseuraa, jotka ovat liittymässä Englannista uuteen Superliigaan: mestaruuden voittanut Manchester City, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Arsenal ja Manchester United.

Superliiga olisi uusi vuotuinen Euroopan seurajoukkueiden osin suljettu kilpailu, joka koostuisi 15 perustajajäsenestä ja viidestä vaihtuvasta joukkueesta. Englannista mukana olisivat varmasti mainitut kuusi joukkuetta. Liigan tiedotteen mukaan kyseinen kilpailu alkaisi elokuussa kahdessa kymmenen joukkueen lohkossa.

Euroopan jalkapalloliiton Uefan puheenjohtaja Aleksandr Ceferin on ilmoittanut olevansa valmis koviin toimiin Superliigaan karkaavia seuroja kohtaan tämän kauden eurokilpailuista poistamisesta lähtien. Ceferin jyrisi myös, että Superliigaan osallistuvat pelaajat saavat unohtaa jalkapallon arvokisoissa esiintymisen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja