Vappu Pimiällä juhlavuosi – juontanut jo kymmenen vuotta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa: "Jos palo sammuu se ei ole hyvä katsojille eikä minulle"

Vappu Pimiä on juontanut Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa jo kohta kymmenen vuoden ajan. Sunnuntaina 29.8. TTK starttaa nauhoitetulla esittelyjaksolla!

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä nähdään jälleen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajana. Tuleva kausi on Pimiän kymmenes kausi juontajana. Sitä ennen hänet nähtiin mukana myös tanssioppilaana. 

11 vuotta saman ohjelman parissa ei ala kyllästyttämään konkarijuontajaa.

– Minulla on sellainen periaate, että olen aina lopettanut siinä kohtaa, kun se into loppuu. Jos se palo loppuu siihen tekemiseen, niin silloin minun mielestäni pitää jatkaa matkaa.

– Jos palo sammuu se ei ole hyvä katsojille eikä minulle. Se olisi kaikkia kohtaan epäreilua. Intoa todella löytyy, Pimiä kertoo videolla.

Uudella kaudella nähdään jälleen liuta mielenkiintoisia tähtipareja. Mukana on myös Pimiän hyvä lapsuuden ystävä. Katso videolta, kuka herrasmies on kyseessä?

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa sunnuntaina 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat