Vappu Pimiä juhlistaa 20 vuoden tv-uraansa – näpäyttää epäilijöitä: "Tulkaa kokeilemaan!"

1:47
Teemu Huuhtanen kertoi kosinnasta Maria Veitolalle.

Tv-juontajan Vappu Pimiä aloitti uransa 20 vuotta sitten.

Lukuisista tv-ohjelmista tunnettu juontajatähti Vappu Pimiä aloitti uransa MTV3-kanavan Yöchat-ohjelmassa 20 vuotta sitten. Pimiä julkaisi Instagramissa päivityksen, jonka yhteydessä hän muistelee uraansa.

– Tänään tulee kuluneeksi päivälleen 20 vuotta siitä, kun tein elämäni ensimmäisen TV-lähetykseni! Se tapahtui Maikkarin kahvilan vieressä sijaitsevassa pienessä kopissa ja ohjelma oli tietysti Maikkarin Yöchat.

Pimiä kertoo saaneensa tutustua uransa aikana lahjakkaisiin ammattilaisiin eri tuotannoissa, joista hän on saanut myös ystäviä elämäänsä. Juontajatähti kertoo myös lukeneensa viime aikoina alaansa liittyvää negatiivista keskustelua.

– Viime aikoina olen vähän surullisena lukenut ihmisten kommentteja liittyen viihdealaan ja sen tekijöihin. Huudellaan oikeista töistä, ikään kuin viihdebisneksessä työskenteleminen ei olisi oikeaa työtä. Tällaisille huutajille sanoisin, että tulkaa kokeilemaan! Kun vetää 16 tuntisia kuvauspäiviä ilman taukoja tai suoraa lähetystä ilman kortteja tai prompteria yli miljoonalle suomalaiselle, niin kyllä sekin taitoa ja kilsoja alalla vaatii, Pimiä kertoo.

Juontaja aikoo pitää pitkän loman vuoden työrupeaman päätteeksi. Hän myös kiittää Maikkaria, jonka kanavakasvona Pimiä on toiminut koko työuransa aikana.

– Olen suunnattoman kiitollinen näistä kahdestakymmenestä vuodesta, jotka olen saanut alalla työskennellä ja toivon, että saan ainakin jossain muodossa jatkaa vielä seuraavat 20 vuotta!

– En ajatellut merkkipaalua sen kummemmin juhlistaa, mutta koska olen yrittäjä ja siinä mielessä itse itseni pomo, myönnän itselleni ensimmäistä kertaa kuukauden sapatin, joka alkoi eilen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja