Vappu ja Marja Live kuvattiin poikkeuksellisissa olosuhteissa – Marja Hintikka paljastaa salaisuuden kulisseista: "Hetken mietimme Vapun kanssa, et uskaltaakohan kukaan…"

9:50
Miltä juontajista tuntui tehdä lähetystä poikkeuksellisissa olosuhteissa? Katso video.

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka luotsasivat jo toista kautta putkeen omaa keskusteluohjelmaa.

Vappu ja Marja Live -suosikkiohjelman tämän kauden viimeinen jakso nähtiin eilen MTV3-kanavalla. Ohjelman toinen juontaja Marja Hintikka kirjoitti koskettavan päivityksen Instagram-tililleen kauden päättymisen jälkeen. Hän lisäsi kirjoituksen lisäksi myös kaksi kuvaa eiliseltä.

– On ollut aivan erityislaatuinen aika tehdä töitä, kun ensimmäistä jaksoa edeltävänä perjantaina poikkeusolot astuivat voimaan ja Suomi meni kiinni. Hetken mietimme Vapun kanssa, et uskaltaakohan kukaan kohta kävellä studioomme vieraaksi. Toisin kuitenkin kävi, Hintikka aloittaa.

Vapun ja Marjan vieraana nähtiin tänäkin vuonna eturivin artisteja, suosikkijulkkiksia ja politiikasta tuttuja henkilöitä.

– Vieraskattauksemme on ollut kerrassaan timanttinen! Sydämellinen kiitos kaikille teille, jotka tulitte sohvallemme avaamaan sydäntänne ja tuomaan valoa ihmisten mieliin - se on ollut erityisen merkityksellistä juuri nyt!

– Myös jokainen tiimimme jäsen on kokenut etuoikeudeksi saada tehdä töitä ja suoraa TV-ohjelmaa tänä aikana, ja voin sanoa, että meidän jengin sipulit kyllä kestää mitä vaan - heittäkää vaikka nakuina viidakkoon! Sen verran yllättäviä käänteitä on ollut matkan varrella mukana tänä keväänä.

Hintikka kiittää tuotantoa, joiden kanssa sai tehdä töitä, mutta erityiskiitokset saa juontajakollega Vappu Pimiä.

– Erityisen suurena etuoikeutena pidän sitä, että saan työskennellä yhdessä tämän valtakunnan virallisen voimaeläimen Vappu Pimiän kanssa. Hänessä asuu sellainen ikiaikainen valoenergia, että joskus ennen muinoin Vappu olisi varmasti ollut jonkinsortin heimopäällikkö, tietäjä tai parantaja - niin uskomaton läsnäolon voima tässä naisessa on.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja