Mainos

Vanhasta kuvasta paljastui outo hahmo – kuvasiko isoisä aaveen?

Brittimies uskoo, että hänen 26 vuotta sitten ottamassaan kuvassa näkyy jousipyssyllä ampuva kummitus. 

Viime viikolla David Lonsdale, 58, selaili vanhoja perhekuviaan, kun yhtäkkiä eräs lomakuva kiinnitti miehen huomion. Yli 26 vuotta sitten otettu kuva esittää linnaa, mutta tarkkaan katsottuna sen ikkunasta pilkistää hahmo. 

1200-luvulla rakennetusta linnasta katsoo miehen mukaan selvästi mustasilmäinen, käsiä ylhäällä pitävä hahmo. Aivan kuin hahmo ampuisi jousipyssyllä. Mies kertoo The Sunille halunneensa tuoda kuvan julkisuuteen, sillä hän pitää hahmoa erittäin harvinaisena ja aitona löytönä. 

Ensimmäinen miehen näkemä todiste henkimaailman olemassaolosta 

Kuvassa näkyvä linna sijaitsee Walesissa, ja se on rakennettu vuonna 1277 ensimmäinen Walesin sodan aikoihin. Lonsdale kertoo näyttäneensä kyseistä kuvaa perheelleen ja lukuisille ystävilleen, jotka ovat myös järkyttyneet huomatessaan taustalla piilevän hahmon.  

– Meillä oli tapana vierailla siellä usein, sillä äitini ja isäni asuivat lähistöllä. Se ei ollut mikään erikoinen päivä ollenkaan, Lonsdale kertoo kuvan taustoista.

Lonsdale tyrmää huhut siitä, että hahmo olisi ainoastaan hänen oman mielikuvituksensa tuotosta.

– En usko henkimaailmaan, enkä ole koskaan nähnyt mitään todisteita sen olemassaolosta. En ole koskaan ennen tätä kuvaa nähnyt mitään, mikä olisi vakuuttanut minut henkimaailman olemassaolosta tavalla tai toisella.

Lonsdale muistuttaa myös, että otti kuvan filmikameralla ennen digitaalisten kameroiden ja kuvankäsittelyohjelmien yleistymistä. Hän ei siis ole voinut muokata hahmoa kuvaan jälkikäteen.

Lähde: TheSun 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.