Mainos

Vanhanen: En lähettänyt sopimattomia viestejä

Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) myöntää tavanneensa "Leenan" ja vaihtaneensa tämän kanssa viestejä. Vanhanen ei pidä viestejä erityisen sopimattomina, vaikka niissä Vanhasen ehdokasnumerosta vitsailtiinkin.

Pääministeri kertoo tavanneensa naisen kahdesti kunnallisvaalien merkeissä. Ensin keskustan kampanja-avauksessa ja myöhemmin toisessa vaalitilaisuudessa. Jälkimmäisen tilaisuuden jälkeen Matti Vanhanen kertoo lähettäneensä naiselle viestin, jossa kiittää häntä ehdokkaaksi ryhtymisestä.

Vanhanen kertoo keskustelun jatkuneen saman illan aikana joillakin viesteillä.

- Ja siinä tuli vitsailua myös tästä ehdokasnumerostani, josta sain kuulla vitsejä koko syksyn ajan. Siinä ei ollut mitään erityisen sopimatonta, sanoo pääministeri Vanhanen.

- Sen viestittelyn jälkeen en ole ollut häneen minkäänlaisessa yhteydessä enkä ole kuullut hänestä mitään.

7 päivää -lehden kirjoitusta pääministeri kommentoi vain sanomalla, että sävy on mikä on. Hän kertoo saaneensa kuulla paljonkin vitsejä ja virnuilua ehdokasnumerostaan syksyn mittaan.

- Opin siihen myös vastailemaan, kuittaa Vanhanen 69-aiheiset vitsit.

Eivät valtakunnan ensimmäiset viestit

- Kun tällänen juttu on kyseessä, niin olen valmis kertomaan, mitä siihen liittyen tiedän, sanoo pääministeri Matti Vanhanen.

Hänen on vaikea uskoa, että viestejä lähetellyt ja saanut nainen olisi loukkaantunut viestien sävystä tai sisällöstä, mutta kuin varmemmaksi vakuudeksi hän pahoittelee.

- Jos hän jollain tapaa koki vaivautuneensa, niin ilman muuta pahoittelen.

Vanhanen ei osaa arvioida miten tilanne jatkuu vai jatkuuko mitenkään. Pääministeri sanoo, että hänen puolestaan koko viestiketjun saa julkaista.

- Vaikka se on yksityistä viestintää, niin ehkä se olisi paras, että se julkistettaisiin.

Julkistamisehdotuksestaan huolimatta Matti Vanhanen on sitä mieltä, että paperille painettuna viestien vitsailu saattaisi näyttää erikoiselta. Vanhasella ei viestejä ole tallessa ja viestinvaihtoiltana hän oli ehdottanut niiden tuhoamista myös viestiketjun toiselle osapuolelle.

(MTV3)

Vanhanen: Viestit voi puolestani julkaista

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.