Vanhainkodin asukkaiden tulkinta Rihannan Super Bowl -esityksestä räjäytti somen – poptähti yllätti senioritähdet lahjalla

Katso Rihannan Super Bowl LVII -puoliaikashow 13:26
Katso videolta Rihannan Super Bowl LVII -puoliaikashow kokonaisuudessaan

Kentuckylainen vanhainkoti jakoi oman versionsa Rihannan Super Bowl -puoliaikashow'sta Tik Tokiin, jossa se on levinnyt kulovalkean lailla.

Poptähti Rihannan esiintyminen Super Bowl -ottelun puoliajalla 13. helmikuuta sai aikaan sosiaalisen median trendin, kun muun muassa Tik Tokissa alkoivat levitä ihmisten puoliaikaesitystä jäljitelleet tanssivideot.

Yksi eniten huomiota saaneista videoista on noussut ylitse muiden, ja siitä on kiittäminen Kentuckyssa sijaitsevan Bowling Green -palvelutalon asukkaita, jotka julkaisivat niin ikään Tik Tokissa oman versionsa Rihannan Rude Boy -kappaleesta Super Bowlin esitystä mukaillen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video on kerännyt tähän mennessä 3,6 miljoonaa tykkäystä Tik Tokissa. Vanhainkoti on saanut myös varsin näyttäviä tunnustuksia, ja helmikuun lopulla palvelutalon Facebook-sivuilla julkaistiin päivitys, jossa oli kuva räppäri Jay-Z:n asukkaille lähettämistä punaisista ruusuista, uutisoi Insider. Jay-Z allekirjoitti hiljattain sopimuksen, jonka myötä hän tulee johtamaan NFL:n musiikillista viihdepuolta. 

– Rakastamme tuota Tik Tokia Roc Nationilla, ruusujen yhteydessä tulleessa, Jay-Z:n allekirjoittamassa viestissä luki. 

Jay-Z operoi vuonna 2008 perustamaansa Roc Nation -viihdetoimistoa, joka edustaa muun muassa Rihannaa. Maaliskuun alussa vanhainkoti jakoi sosiaalisessa mediassa tiedon toisestakin saamastaan miellyttävästä tervehdyksestä, sillä myös Rihanna oli lähettänyt senioritähdille ruusukimpun. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Teidän leidien tanssi oli uskomaton, rakkaudella Roc Nation, Rihanna, viestissä luki. 

Vanhainkodin elämänhallinnan johtaja Maitlin Nuckols on kertonut, että alunperin idea Tik Tok -videoiden tekemiseen senioriasukkaiden kanssa otettiin vastaan palvelutalossa erittäin hyvin. Asukkaita ei Nuckolsin mukaan tarvinnut paljoa suostutella, vaikka osalle asukkaista sovellus oli entuudestaan vieras. 

Super Bowl -esitystä mukailevalla videolla Rihannaa esittänyt, punaisiin pukeutunut 87-vuotias Dora Martin kertoo puolestaan katsoneensa Super Bowlin sekä sen puoliaikaesityksen perheensä kanssa. Mukana olivat myös Martinin lapsenlapset. 

– Se nuorentaa, kun tiedät, että voit pysytellä heidän mukanaan, Martin kommentoi viitaten Rihannan Super Bowl -esitykseen lisäten, että hän tuntee olevansa kuin 16-vuotias.

Nuckolsin mukaan Super Bowl -video saatiin purkkiin yhdellä otolla. Hän kertoo, että asukkaat aikovat jatkaa Tik Tok -videoiden tekemistä, nyt kun ovat vauhtiin päässeet. 

– Meiltä on yksi erikoisuus tulossa 9. maaliskuuta, kun on kansainvälinen Barbie-päivä. Pysykää kuulolla.

Lue myös:

    Uusimmat