Super Bowl -katsomossa istuneesta Adelesta tuli nettimeemi: "Paikalla Rihannan, eikä minkään muun vuoksi"

Katso Rihannan Super Bowl LVII -puoliaikashow 13:26
Katso Adelenkin Super Bowliin paikalle saanut Rihannan puoliaikashow kokonaisuudessaan videolta!

Adelesta on revitty huumoria sosiaalisessa mediassa.

Brittilaulaja Adele oli paikalla Super Bowl -ottelussa, joka pelattiin Arizonan State Farm Stadiumilla maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Hän ei kuitenkaan saapunut tapahtumaan urheilun, vaan livemusiikin vuoksi.

Adele kertoi aikaisemmin konserttinsa yhteydessä, ettei hän ollut lainkaan kiinnostunut itse Super Bowl -ottelusta. Sen sijaan laulaja saapui otteluun nähdäkseen seitsemän vuoden esiintymistauolta palanneen Rihannan puoliaikashow’n.

Tarkkasilmäiset fanit huomasivat Adelen istuvan State Farm Stadiumin VIP-katsomossa yhdessä kumppaninsa, urheiluagentti Rich Paulin kanssa. Pariskunnan kanssa samassa katsomossa istuivat myös muun muassa rap-artisti Jay Z, muusikko Paul McCartney ja tv-kokki Gordon Ramsay.

Suuret aurinkolasit päässään ja drinkki kädessään katsomossa istunut Adele tallentui videolle, jossa näkyy, miten hän pyytää vieressään olevia ihmisiä hiljentymään juuri ennen Rihannan puoliaikashow'n alkamista.

Katsomossa istuvasta Adelesta tuli nopeasti meemi sosiaalisessa mediassa.

– Miksi yleisössä istuva Adele on aina meemimateriaalia? yksi kysyy Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Adele on ihan kuin me. Paikalla Rihannan, eikä minkään muun vuoksi, toinen kirjoittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Adele voi esiintyä puoliaikashow'ssa ensi vuonna, eikä hänen tarvitse edes esiintyä vaan istua, näyttää kauniilta ja antaa meille meemejä. Minä viihtyisin, kolmas ehdottaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat