Valtteri Bottas vaitonainen sopimusneuvotteluistaan, Lewis Hamilton ilmaissut suomalaiselle oman mielipiteensä – "Hän on sanonut minulle ihan suoraan"

8:01
Videolla Valtteri Bottaksen mietteitä sopimusneuvotteluistaan.

Mercedeksen F1-kuljettaja Valtteri Bottas on yhä vaitonainen sopimusneuvotteluidensa etenemisestä. Tallitoveri Lewis Hamilton on tehnyt suomalaiselle selväksi, kenet hän haluaa ensi kaudella rinnalleen.

Jokavuotinen kysymys on jälleen koko F1-sarjaa seuraavan yleisön huulilla. Kuka ajaa Lewis Hamiltonin tallikaverina ensi kaudella? Keskusteluissa vaihtoehtoja on nostettu kaksi: Valtteri Bottas ja George Russell.

Mercedes on pitänyt hiljaiseloa sopimusneuvotteluiden suhteen, eikä Bottaksellakaan ole vielä tiedotettavaa. Neuvottelut käyvät kuitenkin kuumina koko ajan.

– Ei ole valitettavasti mitään kerrottavaa. Vielä pitää selvitellä vähän, mitä tapahtuu. En usko, että vielä ihan lähiaikoina mitään uutisia kuuluu, mutta kyllä ne asiat aikanaan selviää. Kaikki menee ihan oikeaan suuntaan, Bottas paljastaa MTV Urheilulle.

Bottas tutkailee tällä hetkellä tarkasti eri vaihtoehtoja. Suomalaistähti haluaa kuitenkin pitää eri vaihtoehtonsa vielä mysteerinä.

– En voi sanoa kenen kanssa käydään ja mitä käydään, mutta asioista keskustellaan, että löytyy se paras vaihtoehto ensi kaudelle, Bottas sanoo.

31-vuotias Bottas on muodostanut Mercedeksen kuskitandemin Hamiltonin kanssa kaudesta 2017 lähtien. Hamilton on ollut tyytyväinen kaksikon yhteistyöhön ja on sanonut mielipiteensä tallin kuljettajasopasta myös Bottakselle.

– Kyllä Lewis on ihan suoraan sanonut minulle, että haluaisi minun olevan hänen tallikaverinsa. Pystymme yhdessä tekemään hyvin duunia. Fakta on se, että kuljettajat eivät pysty siihen hirveästi vaikuttamaan. Kyllä siellä on isompi koneisto takana, joka ne päätökset loppukädessä tekee, Bottas toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja