Housut kintuissa metsän reunalla – F1-sarjalta säälimätöntä pilaa Valtteri Bottaksesta

F1-sarja on huvittanut fanejaan kesätauon kunniaksi lyhyellä animaatiolla. Eri kuskien tiimiradioavautumisesta on tehty mielikuvituksellisia animaatioita.

Myös molemmat suomalaiskuskit Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen pääsevät vahvasti esiin sosiaalisessa mediassa julkaistussa pätkässä. Molemmilta on huomioitu yksi tilanne tältä kaudelta.

Bottas antoi omasta tyylistään poiketen palaa kunnolla kesken Ranskan GP:n, kun hän ei ollut tyytyväinen renkaidensa kestoon yhden pysähdyksen taktiikalla.

– Miksi vit**sa kukaan ei kuunnellut minua, kun sanoin että tämä pitäisi ajaa kahdella pysähdyksellä?! keuhkosi Bottas tiimiradiossa.

Animaatiossa Bottas on kuvattu metsän reunaan ”kakkoselle” housut kintuissa. Vieressä on pysähtynyt auto, jonka suuntaan mies tilittää tiimiradiosta tuttua keskustelua. Paikalle pamahtaa nopeasti Netflixin kuvausryhmä. Tuo on luultavasti viittaus suoratoistopalvelun Drive to Survive -sarjaan, jossa näkyi Bottaksen takamus tämän mennessä saunaan.

Bottas otti animaation hyvällä huumorilla. Hän jakoi sen huvittuneena Instagram-tarinoissa.

Räikkönen on ollut jo pitkään takuuvarmaa viihdettä tiimiradiossa. Animaatiossa nostettiin esille Räikkösen ja tämän kisainsinöörin välinen keskustelu Bahrainin GP:ssä. Räikkönen on animoitu vanhaksi mieheksi, joka istuu sohvalla ja yrittää kommunikoida vieressään olevalle miehelle.

Räikkösellä ja hänen kisainsinöörillään oli Bahrainin GP:ssä vaikeuksia kuulla toisiaan. Keskustelu päättyi huvittavalla tavalla.

– Et vieläkään kuule minua? ihmetteli Räikkönen.

– Ei. En kuule sinua.

– Mutta vastaat silti, kuittasi Jäämies ihmeissään.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja