Valtteri Bottas tunnustaa Mercedeksen eriskummallisen huolen: auto tuntuu liian hyvältä

Mercedeksen iltapäivän palaveri oli Valtteri Bottaksen mukaan rutiinitoimenpide, mutta hänen mukaansa auton tuntuminen tässä vaiheessa näin hyvältä ei juuri lupaa kovin paljoa Red Bullia ja Ferraria vastaan.

MAINOS

C Moren huippu-urheilut
katsottavissa maksutta!

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on asiakkaille maksuton kokeiluviikonloppu pe-su 27.9.-29.9.

Lue lisää täältä.

Venäjän GP suorana 27.-29.9.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas hävisi perjantain toisissa harjoituksissa Red Bullin Max Verstappenille 0,6 sekuntia. Myös Ferrarin Charles Leclerc oli kolmen kymmenyksen verran vikkelämpi.

Tämä ei olisi kovinkaan hälyttävää, jos Mercedes olisi kärsinyt auton säätöongelmista, mutta niistä ei Bottaksen mukaan ollut tietoakaan. Päinvastoin.

– No joo, vauhtia ei oikein ole. Red Bull ja Ferrari menevät tosi kovaa eikä pystytä niiden vauhtiin ainakaan tänään. Totta kai koetamme löytää vauhtia huomiselle, mutta se on vain vähän vaikeampi asia.

– Aina kun tuntuu, että auton balanssi on suht ok eikä ole mitään isoa vikaa autossa, muttei vain ole tarpeeksi pitoa ja suoravauhtia, niin siitä se ero tulee, Bottas toteaa C Morelle.

Iltapäivällä Toto Wolffmarssi ensimmäisten treenien jälkeen haastattelua odottaneiden tv-kameroiden ohi. Bottas ja Lewis Hamilton painelivat perässä Mersun pikapalaveriin, jossa puututtiin heti nähtyyn takamatkaan.

– Näimme tietysti ekoissa harjoituksissa, että ollaan perässä, mutta se on ihan normaali toimenpide. Aina on palavereita, ja välillä on vähän synkempää ja välillä vähän iloisempaa, Bottas kommentoi.

– Mutta kyllä meidän täytyy vauhtia löytää. Se on ihan realistista, että jos emme löydä vauhtia, niin emme paalusta taistele, mutta totta kai siihen pyritään, hän tunnustaa.

Lue myös:

    Uusimmat