Valtteri Bottas räjäytti Mercedeksen työntekijät nauruun puheellaan – "Niille, joita asia saattaa koskea..."

Valtteri Bottaksella on F1-kauden kääntyessä lopuilleen jo huomattavan vapautunut tunnelma. Suomalaiskuskin hyökkäävä slogankin taipuu jo ystävällisempään muotoon.

Bottas oli torstaina mukana Mercedeksen Brixworthin ja Brackleyn tehtailla juhlimassa tiimin kuudetta peräkkäistä valmistajien ja kuljettajien maailmanmestaruutta.

Hänet esiteltiin tiimin työntekijöille toteamalla, että hänellä on koossa jo 67 MM-pistettä enemmän kuin viime kaudella yhteensä, kun kautta on jäljellä vielä kaksi kisaa. Tässä kohtaa Bottas päätti vitsailla yleisölleen.

– Niille, joita asia sattaa koskea... kiitos, Bottas tokaisi ja sai Mercedes-väen repeämään nauruun.

Bottas aloitti kauden helpottavalla kisavoitolla Australian Melbournessa. Ruutulipun jälkeen paine purkautui ja sama slogan päättyi kriitikoiden haistatteluun.

– Minulla ei ole sanoja kuvatakseni, kuinka ylpeä olen siitä, että olen osa tätä uskomatonta tiimiä ja kuinka kiitollinen olen siitä työstä, jota jokaikinen teistä on tehnyt tämän mahdollistamiseksi, Bottas kiitteli.

– Voin vain kuvitella sen työtaakan, sitoutumisen ja kaikki uhraukset, joita olette tehneet, joten kiitos paljon, hän jatkoi.

Samalla Bottas toisti sanat, jotka hän sanoi vuosi sitten samassa tilanteessa – silloin tosin äärimmäisen pettyneenä omaan suoritukseensa.

– Tehdään tämä uudelleen ensi vuonna. Tiedän, että pystymme siihen! Suuret onnittelut myös Lewisille kuljettajien mestaruudesta tänä vuonna. Ensi vuonna siitä ei tule yhtä helppoa, Bottas lupasi.

Lue myös:

    Uusimmat