Valtteri Bottas puuskahti: Aika-ajot pilalle Mercedeksen sähellyksen takia – "Se meni siinä sitten"

Mercedeksen Valtteri Bottas jäi Itävallan F1-aika-ajoissa pettymyksekseen neljänneksi. Bottas koki, että hänellä olisi ollut mahdollisuuksia korkeammalle, mutta tiimin sähellys pilasi nastolalaisen viimeisen vedon.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Paalulle kaasutti Ferrarin Charles Leclerc ennen Bottaksen Mercedes-tallikaveria Lewis Hamiltonia (+0,259) ja Red Bullin Max Verstappenia (+0,436). Bottas jäi Leclercistä 0,534 sekuntia.

– Uskon, että Ferrarin vauhti oli tänään selkeästi parempaa. Ei ehkä ollut paaluun mahkuja, mutta itselläni olisi varmasti ollut kakkosruutuun mahkut. Viimeinen veto meni kuitenkin miten meni, Bottas sanoi C Morelle.

– Oli tiimin kanssa vähän kommunikaatio-ongelmia siinä. Minulle sanottiin, että aika loppuu ja pitää kiirehtiä. Sen takia olin ihan edellä olevan auton perässä kiinni. Sitten yhtäkkiä he sanoivat vikassa mutkassa, että on 20 sekuntia vielä lisäaikaa. Siinä vaiheessa on liian myöhäistä enää hidastaa. Se meni oikeastaan siinä sitten, nastolalainen manasi.

Bottas muistutti kisaa ajatellen Itävallan historiasta.

– Tietenkin pitkä päivä edessä ja toisesta rivistä lähtee. Täällä tapahtuu yleensä ekoissa mutkissa aika paljon. Kaikki on vielä mahdollista.


Lue myös:

    Uusimmat