Charles Leclerc myhäili hirmuvetoaan – "Paalupaikka takaisin kotiin"

Ferrarin Charles Leclerc myhäili onnellisena F1-kauden toisen paalupaikkansa jälkeen Itävallassa. Nuori monacolainen iski jo kaksien harjoitusten kärkiajan, ja kova tahti jatkui aika-ajoissa ykkösajalla 1.03,003.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Leclerc päihitti toiseksi sijoittuneen Mercedeksen Lewis Hamiltonin 0,259 sekunnilla.

– Auto tuntui upealta. Ensimmäisissä harjoituksissa olimme pienissä vaikeuksissa. Teimme autoon muutoksia ja toisissa harjoituksissa se oli aika hyvä, Leclerc sanoi aika-ajojen jälkeisessä ratahaastattelussa.

– On suuri nautinto ajaa tätä autoa rajoilla. Se tuntui erinomaiselta. Olen onnellinen, että pystyin tuomaan paalupaikan takaisin kotiin.

Paalupaikka oli Ferrarille kaikkiaan kauden kolmas. Yhden niistä on ajanut Sebastian Vettel, joka ei nyt auton ongelmien takia päässyt lainkaan radalle aika-ajojen päätösosiossa.

Ferrari lähtee kisaan pehmeillä renkailla, toinen kärkitalli Mercedes puolestaan keskikovilla kumeilla, joilla se ajoi aika-ajojen kakkososion.

– Teimme testausta toisissa harjoituksissa ja olemme tyytyväisiä valintaan, jonka teimme, Leclerc vakuutti renkaista kysyttäessä.


Lue myös:

    Uusimmat