Valtteri Bottas paljasti F1-mestari Mika Häkkisen kultaisen neuvon – "Olin että, mitä?!"

F1-talli Sauberin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas kertoi siitä, miten lajin kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen jakoi hänelle ”kultaisen neuvon”.

Bottakselta kysyttiin Sauberin jakamalla videolla siitä, että mikä on paras vinkki, minkä hän on saanut toiselta kuljettajalta vuosien saatossa.

Bottas löi nopeasti pöytään Mika Häkkisen nimen.

– Hän oli nuoruuteni idoli. Hän kerran neuvoi minua, kun hän huomasi, että olin vähän stressaantunut. Hän sanoi, että minun kannattaisi kävellä metsään. Olin, että mitä?! Bottas kertoo hämmentyneen ilmeen kera.

– Hän jatkoi, että ”joo joo, mene kävelylle metsään”. Että yritä sitä. No sitten yritin ja olin, että ”tämähän toimii”. Samaistuin ikään kuin luontoon ja aloin ajatella eri tavalla. Sen myötä stressi väheni. Tuo oli sangen hieno ja yksinkertainen vinkki. Jos olet stressaantunut, mene kävelylle metsään! Bottas totesi hymyn kera.

Bottas ja Häkkinen tekivät pitkään yhteistyötä, kun Häkkinen oli mukana Bottaksen taustajoukoissa.

Bottas on tällä hetkellä kiperässä tilanteessa, sillä hänen F1-tulevaisuutensa yllä on paljon kysymysmerkkejä. Bottaksen nykyinen Sauber-sopimus päättyy tähän kauteen.

Lue myös:

    Uusimmat