Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell tiiviisti yhdessä – juhlapäivästä yhteinen video someen

Marraskuussa erostaan kertonut F1-tähti Valtteri Bottas ja häneen romanttisesti yhdistetty australialaispyöräilijä Tiffany Cromwell ovat juhlineet Australia-päivää yhdessä. 

Bottas julkaisi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa kuvan (alla), jossa hän pyöräilee Willungassa, Etelä-Australiassa. Kuvaajaksi hän ilmoitti Cromwellin. 

– Hyvää Australia-päivää, kaverit, Bottas kirjoitti. 

Instagramin Tarinat-osioon Bottas puolestaan päivitti kuvan pyöräilyurakastaan: 131 kilometriä neljässä tunnissa ja 40 minuutissa. Mercedeksen F1-tähti jakoi myös Cromwellin julkaiseman videon, jossa isompi seurue nauttii oluista pyörälenkin ohessa. Bottas ja Cromwell istuvat lähekkäin ja hymyilevät kameralle.

Myös Cromwell on hehkuttanut Australia-päivän juhlintaa somessa, ja ilmoitti ansainneensa jäätelöä pyörälenkin päätteeksi. 

Bottas ja Cromwell eivät ole ainakaan vielä vahvistaneet seurustelevansa, mutta Seiska on uutisoinut, että Valtterin ja hänen ex-vaimonsa Emilian ero johtui uudesta suhteesta Cromwellin kanssa. MTV Uutiset kertoi reilut kaksi viikkoa sitten, että Valtterille ja Emilialle myönnettiin avioero ilman harkinta-aikaa.

Valtteri ja Emilia Bottas kertoivat erostaan ensi kertaa viime marraskuun lopulla. 

Lue myös:

    Uusimmat