Tällainen on Valtteri Bottakseen yhdistetty pyöräilijäkaunotar Tiffany, 31 – raa'an treenin vastapaino löytyy muodin parista

4:05
Mitä Valtteri Bottas tekee, kun kisakausi ei ole käynnissä? MTV tapasi F1-kuskin Lahdessa

F1-kuski Valtteri Bottakseen yhdistetty 31-vuotias australialaispyöräilijä Tiffany Cromwell treenaa kovaa ja on tehnyt isoja uhrauksia urheilu-uransa vuoksi.

Viikonloppuna Rovaniemen Tunturiralliin osallistuva Mercedes-tallin F1-kuski Valtteri Bottas on viime aikoina ollut otsikossa urheilusaavutusten sijaan yksityiselämänsä takia.

Loppuvuodesta Bottas ja Emilia-vaimo kertoivat Instagram-tileillään parin päätyneen eroon. Bottakset jättivät avioerohakemuksen 23. joulukuuta. 11. tammikuuta MTV Uutiset uutisoi, että pariskunta oli tuomittu avioeroon ilman harkinta-aikaa, koska pari oli asunut kaksi vuotta eri osoitteissa: Valtteri Monacossa ja Emilia Suomessa.

Samaan aikaan Bottaksen uutisoitiin lomailevan Australiassa. Australialaislehti The Advertiser kertoi Bottaksen harjoitelleen yhdessä pyöräilijä Tiffany Cromwellin kanssa pyöräilijän kotikaupungissa Adelaidessa.

Kumpikaan ei ollut julkaissut toisistaan kuvia sosiaalisessa mediassa, mutta kaksikko oli bongattu yhdessä muun muassa aikaa haibongausreissulla, josta retken järjestänyt yritys laittoikin kuvan Twitteriin.

Bottaksen ja Cromwellin ystävyyden syvyydestä kertoi myös se, että Cromwell vaikutti saaneen tuliaisia Suomesta. Hän oli julkaissut Instagramin Stories-osiossa kuvan herkutteluhetkestään Fazerin suklaalevyn kanssa.

31-vuotias Tiffany antoi vuonna 2017 haastattelun The Performance Kitchen -sivustolle, jossa hän kertoi hieman taustoistaan.

Hän paljasti haastattelussa olleensa aina urheilullinen ja harrastaneensa nuorena balettia, koripalloa, yleisurheilua sekä juoksua.

Pyöräilyn pariin vuonna 1988 syntynyt Tiffany päätyi, kun Etelä-Australian urheiluinstituutti testasi lupaavia urheiljanuoria ja hänen hapenottokykynsä havaittiin olevan loistava – pyöräily kun tunnetaan hyvin vaativana lajina.

– Pyöräily vaatii paljon omistautumista, kovaa työtä sekä kykyä sietää kärsimystä. Vaikeinta urheilussa on kuitenkin ollut se, että jouduin muuttamaan pois perheeni ja ystävieni luota Australiassa keskittyäkseni Euroopassa kymmenen kuukautta vuodessa kilpailemaan korkeimmalla tasolla, Tiffany kertoi.

Hän sanoi myös joutuneensa jättämään monia siviilielämän iloisia tapahtumia väliin urheilu-uransa takia.

– Olen joutunut jättämään väliin esimerkiksi häitä, koska olen ollut harjoittelemassa. Harjoittelen 16–24 tuntia viikossa ja kilpailen keskimäärin 50–60 päivänä vuodesta.

– Parisuhteen muodostaminen on vaikeaa, sillä en ole juuri 10 päivää pidempää yhdessä paikassa.

Australialainen pyöräilysivusto cycling.com.au kertoi kuitenkin vuonna 2014, että huippu-urheilijalla on myös muita intohimoja.

Monacossa kilpailukauden aikana asuvan Cromwellin kerrottiin nauttivan muun muassa shoppailusta, muodista ja koruista ja olevan tunnettu näyttävistä, värikkäiksi lakatuista kynsistään.

Sivuston mukaan Cromwell haaveilee urheilu-uransa jälkeen perheestä ja mahdollisesti muotimaailmaan liittyvästä urasta. Myös kotisivuillan hän kertoo opiskelleensa lukion jälkeen muotia. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja