Valtteri Bottaksen pomo hämmästeli Ferrarin valtaisaa muutosta, yllättyi punaisten ratkaisusta harjoituksissa – "Epätavallista"

Ferrarin väkevä esitys formula ykkösten Bahrainin GP:n perjantaiharjoituksissa johtui huimasta suoranopeudesta, arvioi Mercedeksen tallipomo Toto Wolff. 

Sebastian Vettel ja Charles Leclerc ajoivat Ferrarit kärkipaikoille – ja vieläpä selvästi – molemmissa perjantain harjoitussessiossa. Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas jäivät toisissa harjoituksissa 0,6-0,7 sekunnin päähän kärjestä. 

Wolff oli tästä huolimatta tallinsa esitykseen tyytyväinen. Australian avauskisassa varjojen mailla ollut Ferrari näyttää nostaneen tasoaan huimasta, minkä myös Mercedes-pomo pisti merkille. 

– Ferrarin tehot suorilla oli valtaisia. He tekivät erostaan kaiken suorilla, Wolff arvioi planetf1.comin mukaan

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Bahrainin GP suorana 29.-31.3.
Pe: 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.10, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

– Nyt nähtiin ehdottomasti erilainen Ferrari kuin Melbournessa. 

Wolff yllättyi Ferrarin ratkaisusta tehdä kaksi aika-ajoon tähtäävää vetoa. Mercedes käytti tähän vain yhden setin pehmeitä renkaita, Ferrari kaksi.  

– Se on epätavallista. Se saattaa liittyä Melbournen kisan rengasstrategiaan, ja meidän pitää tutkia, miksi he tekivät noin, Wolff summasi. 

Bahrainin GP:n aika-ajot käynnistyvät lauantaina klo 17. Tätä ennen ajetaan 3. harjoitukset klo 14 alkaen. 


Lue myös:

    Uusimmat